Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да откриеш съкровище

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да откриеш съкровище

Благодаря Ви за добрите пожелания!
    Първоначално публикуван от pustrina Преглед на мнение
    ...Останаха ми оригинални тръби за куфари и тъмно предпазно високо стъкло/слюда с надпис Хонда, та ако ти трябват - свиркай!
    Разбира се, че ми трябват, колега!
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Честито и от мен giorgio, пожелавам ти да изминеш толкова километри колкото не си и мечтал.
      Да видиш места и хора които не си и сънувал и за капак....
      на всяка спирка за почивка да оставяш някого с въздишка.

П.П. И сега да се обади баба Иванка, въпреки твоя неустоим чар за жените няма да е лошо да слагаш каска дори и когато го миеш...

Коментар

Честито!Пожелавам много интересни и безпроблемни километри!

Коментар

Честито, Джорджо!
          Съкровището изглежда страхотно! Седяло си е там и те е чакало.
          Хиляди километри приятни разходки и прилючения!
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
            Слави, чакай ни скоро в Сандански
            ...да ни покажеш пътечките, които изследваш от години. Пък и да го видим този Трансалп как ще се държи ...
            Е айде де! Аз от кога ви дебна на ГКПП-то, белким мине някой за Гърция та да се запозная с него! Ама по-хубаво ще е да поизчакате да се постопли и поизсъхне, че сега не ми идват на акъла много, подходящи маршрути за нашите кютуци! А ако рече някой да ходи примерно до Серес да гледа някое състезание, чукнете едно телефонче (има го в профила ми), ходи ми се и на мене (дано да не се падна да съм на работа)! Мотор имам, зелена карта всичко ОК ама компания нямам, пък не съм много оправен по асфалтовото пътищно ориентиране !
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Джорджо,

Пожелавам ти в следващите 5г.да наваксаш пропуснатите 25г.,а от там насетне N на брой * 25г. и много,мнооого "Адвенчър км."

Честито и безаварийно!

Поздрави,
              търся си подписа....

Коментар

Е сега вече нямаш спиране. Честито и много безаварийни километри. Като те знам къде се вреш с Гранда, бедна ми е фантазията с това чудо до къде ще стигнеш.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                  ...въпреки оскъдните снимки, на които жена ми въобще не видя мотор ...
                  И мойта.

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  ..... няма да е лошо да слагаш каска дори и когато го миеш...
                  Бе той си носи каска дори само като мисли за мотори.
                  Последно редактирано от drukman; 15-03-09, 21:22.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

А защо ли си мисля, че " drukman " има голяма заслуга за това съкровище

Коментар

Честито на georgio, изглежда чудесно тоя дзвяр.....
                      Записвам се в търсачите на съкровища... На дърти години и аз ще стана моторджия, ако си намеря нещо такова....

Чудно само, дали ще мога се науча, като през живота си съм се качвал два пъти на симсонка в ранните младежки години и двата пъти паднах.... Втория път беше особенно нелепо, защото качих да возя мацка, която май натежа, симсонката се вдигна, взе да се форсира, пък аз не мога да стигна съединителя да натисна, щото мотора почти изправен, а мацката се тътри почти по земята...... И така се влачихме известно време по улицата, докато не остана нито един приятел на крака от смях..... Мда.... Обаче съм карал скутерче успешно някоя друга година.... Така че - Димо, чакам съкровище да намерим някакво...

Коментар

Горби, изводът е, че трябва да качаш само леки девойки... ... и то пред, а не зад теб...
                        Последно редактирано от giorgio; 17-03-09, 12:45.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Честито Джорджо много радост да ти носи Хондата и много взаимни изминати километри да имате.
                          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                          тел.088четири 9едно9 4нула4
                          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                            Честито Джорджо много радост да ти носи Хондата и много взаимни изминати километри да имате.
                            И да я пазиш.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                              .....Записвам се в търсачите на съкровища... Така че - Димо, чакам съкровище да намерим някакво...
                              Бе аз знам едно като за мене и тебе ама трябва повечко да се поработи...
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                Бе аз знам едно като за мене и тебе ама трябва повечко да се поработи...
                                ... ами издай по какво трябва се работи... Да не е по алармата на някой магазин за мотори....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X