Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 990 Adventure 2006-2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 990 Adventure 2006-2009

Първоначално публикуван от Luke Преглед на мнение
    ето втора серия на 'умирай трудно' от същия автор:

http://www.youtube.com/watch?v=9sirh...e=channel_page

Много е добър. Ама нали кара правилния мотор.
    А аз ще кажа,че са едно цяло....точно този е 950-ка,което всъщност не е от голямо значение....егати...си...му коклкоклклкоо е добарр пича?!!!
    търся си подписа....

Коментар

Аз бих казал че е с правилните гуми

http://www.dirtrider.com/gear/141_06.../photo_01.html
      Последно редактирано от Гълъбин Колев; 31-03-09, 07:49.
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Много добре кара и е с хубави гуми. А имате ли клип на пича как кара този мотор с три пълни с багаж куфара и нормални за модела гуми. Иначе КТМ признавам, че са хубави мотори, ама такива клипове винаги ме радват как ни подлъгват.

Коментар

Бойко, те и тея гуми са нормални за модела.
          Просто са със шипове, че върху замръзналото езеро няма друго какво да те държи.
          А куфарите няма да му попречат да му извади душицата, вярвай ми.

Коментар

интересна статия по въпроса

http://www.motorcyclistonline.com/fi...ure/index.html

Коментар

От: KTM 990 Adventure 2006-2009

От една седмица съм щастлив собственик на Adventure 990 - 2009.

Мотора е уникален. Вчера минах 700км из страната, като свърших много работа, но и много се забавлявах. То не бяха черни пътища, то не бяха пътеки. Минах през места където и с хузаберга пак щях да се замисля... както се замислих и с Adventurе-a. ABS-са, който малко ме притесняваше като го купувах работи перфектно ... дори и на офроуд каране. Нищо общо с ABS-са на GS-са на Димо. Е, при пускане на някакви тесни серпентини, където се влачи задната гума за да завиеш трябва да се изключи естествено, защото иначе няма влачене Краката няколко пъти ми изпаднаха от степенките, защото ме мързеше да демонтирам гумените подложки, които задължително трябва да се махнат! Оригиналните гуми са супер. Мотора ми даде разход 6.2/100 с офроуд, 150 на магистрала и малко градско. Само на магистрала свали до 5.8L/100км. На 1-ва е много дръглив както казва колегата Luke, но на 2-ра е добре а когато се налага да ползвам 1-ва го държа леко на полусъединител при необходимост на повече контрол. Нямам забележки освен ужасно шумогенериращата слюда - поръчах си по голяма да видим как ще е, и горещите ауспуси, които като спреш горят дрехи поне още 1 час - поръчах Акрапович
              Последно редактирано от sabin; 19-12-10, 21:51.

Коментар

Събине, честито! Със здраве да го караш!
                Определено си направил правилния избор на машина.
                В момента този мотор е без конкуренция в класа си.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                  От една седмица съм щастлив собственик на Adventure 990 - 2009.

Мотора е уникален. Вчера минах 700км из страната, като свърших много работа, но и много се забавлявах. То не бяха черни пътища, то не бяха пътеки. Минах през места където и с хузаберга пак щях да се замисля... както се замислих и с Adventurе-a. ABS-са, който малко ме притесняваше като го купувах работи перфектно ... дори и на офроуд каране. Нищо общо с ABS-са на GS-са. Е, при пускане на някакви тесни серпентини, където се влачи задната гума за да завиеш трябва да се изключи естествено, защото иначе няма влачене Краката няколко пъти ми изпаднаха от степенките, защото ме мързеше да демонтирам гумените подложки, които задължително трябва да се махнат! Оригиналните гуми са супер. Мотора ми даде разход 6.2/100 с офроуд, 150 на магистрала и малко градско. Само на магистрала свали до 5.8L/100км. На 1-ва е много дръглив както казва колегата Luke, но на 2-ра е добре а когато се налага да ползвам 1-ва го държа леко на полусъединител при необходимост на повече контрол. Нямам забележки освен ужасно шумогенериращата слюда - поръчах си по голяма да видим как ще е, и горещите ауспуси, които като спреш горят дрехи поне още 1 час - поръчах Акрапович
                  Събине още веднъж честито!!!

На скорост от 150 км/ч никога не мие давал разход под 6,5/6,7,а сега в Африка по черното(е вярно доста натоварен) под 7 съвсем трудно.
                  От по-високата слюда определено ще останеш доволен,поне при мен е така,а с махането на "печките" ще спестиш някой и друг кг. в теглото,а другото съвсем осезаемо ще усетиш...за пътуването сложих и демпфер,много съм доволен,по камъняците вършеше доста работа,препоръчвам ти го.

Поздрави,
                  търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
                    Събине още веднъж честито!!!

На скорост от 150 км/ч никога не мие давал разход под 6,5/6,7,а сега в Африка по черното(е вярно доста натоварен) под 7 съвсем трудно.
                    От по-високата слюда определено ще останеш доволен,поне при мен е така,а с махането на "печките" ще спестиш някой и друг кг. в теглото,а другото съвсем осезаемо ще усетиш...за пътуването сложих и демпфер,много съм доволен,по камъняците вършеше доста работа,препоръчвам ти го.

Поздрави,
                    Демпфер ще сложа задължително. Ти как го монтира? Имаш ли някоя снимка?

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                      Демпфер ще сложа задължително. Ти как го монтира? Имаш ли някоя снимка?
                      Никак не е трудно,като пристигне мотора ще ти го докарам да си го наснимаш.

Поздрави,
                      търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
                        Никак не е трудно,като пристигне мотора ще ти го докарам да си го наснимаш...
                        Мони, не е честно. И ние искаме да видим демпфера.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          Мони, не е честно. И ние искаме да видим демпфера.
                          С най-голямо удоволствие ....само да пристигнат моторите ще наснимам и ще ги кача тук в темата.

Поздрави,
                          търся си подписа....

Коментар

Мони, я кажи каква седалка си си бил купил? Много удобна била каза Вальо от КТМ.

Коментар

Каква марка/ модел са оригиналните гуми?

Коментар

Първоначално публикуван от Sabin
                                Мони, я кажи каква седалка си си бил купил? Много удобна била каза Вальо от КТМ.
                                Вместо него, но повече за седалката е писал тук : http://www.offroad-bulgaria.com/show...392#post949392
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X