Вйждал ли е някой такава Хонда на живо много ми е интересна защото никаде не намерих да се продава такава само снимки от Париш-Дакар и искам да си зма такава
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda NXR 820 - легендата на Дакар
Свий
X
-
До: НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ТАКАВА ХОНДА НА ЖИВО
Наистина ли искаш да си вземеш този мотор? Този уникат няма цена. Това е легендарния NXR 820, първообраза на XRV 650 K, няколко пъти победител в Париж-Дакар. Произведени са само 40 броя. Виждал съм го в музея на моторите в Милано,цената му като нов (1986 г.) е била 100 000 марки. В днешно време не се продава.
-
До: Honda NXR 820 - легендата на Дакар
Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнениеОхххх влюбен съм в този мотор искааааам такааааав
П.П Май верно исперквам.
Коментар
-
До: НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ТАКАВА ХОНДА НА ЖИВО
Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнениеЛюбо, това прилича на твоята Африка, само резервоара му е по-малък от твоя бидон
Коментар
-
Еми познал съм, твоя е по-голям с цели 12 литра 95
Сега ако ме послушаш да сложиш два странични резервоара ще биеш оригинала. После се допитай до колегите от раздел джипове за лебедна или хай-джак да можеш да си вдигаш мотора ако падне
Тото, я сега вземи се влюби в състезателното СуперТенере и ще те светна как доста по-евтино и бързо можеш да направиш от стандартно състезателно.
Коментар
-
Точно този на снимките е (доста добър) макет. Моделче. Сигурен съм че можеш да си го купиш.
По възможност - от някой париЖанин. Живущ в ПариЖ. ПариЖки окръг.
ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ !!! Жаба ! Жмуди !! ПАРИЖ !!!Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
60 литра резервоар лелелее тва кога ше го напълним хахах на доминатора е 16 и до сега не съм го пълнил хахаха е тва е мотора най-добрия
П.П Е макета може си го зема ама нема да ме радва толко хахахах .LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеПо възможност - от някой париЖанин. Живущ в ПариЖ. ПариЖки окръг.
ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ !!! Жаба ! Жмуди !! ПАРИЖ !!!
Не се хаби, трудно ще бъдеш разбран
п.п. Иначе това е ерата преди Африка Туин и Трансалпа да завладеят пустинята ТенереПоследно редактирано от Жоро Донечки; 04-06-09, 13:55.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар