Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи /тежки/ ендура ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Големи /тежки/ ендура ?

А мнения за тази Африка?
    http://motori.cars.bg/m44257
    Човека очаква аз да му предложа цена...Мнения за модела и... "тунинга"?
    Не знам дали тука е мястото - или да отваряме нова тема: "Помощ за избор на...Хонда"
    Не знам дали няма и да ми е малко... малка и къса...

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      - това се опитвах да обясня Фози, в Тунис , не ме питай как карах варадерото по пясъка ,а мангалите караха с 60км/ч покрай мен с едни мотопеди ,дето сигурно си ги правят сами в къщи и със сигурност не знаят какво е Ендуро и какво е Оффроуд - от незнание си карат и не им пука
      ivied

,в Пловдив има едно светло синьо и едно бордо Варадеро-та -бягай от там!!! А в Дупница ,със сигурност ще те ,,наредят''
      Благодаря за препоръките и въобще за отзивчивоста. И такива съвети са от полза. Но въобще не съм наясно откъде да почна с търсенето. За това си мислех, че някой с повече опит или с преки впечатления от конкретни машини напоследък ще ме упъти. Иначе гледам по сайтовете и се чудя как и защо, или пак ходене до Германия или Англия?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
        А мнения за тази Африка?
        ;Тая Африка не знам дали първоначално е регистрирана 96г. , но това е RD4, а тях спират да ги произвеждат 1993г. Със сигурност е произведена преди 1993, а кога е регистрирана......Може и да става, ама трябва да се види на живо. Някои хора казват, че Африката е истинско ендуро до там , а RD7 (като моята)била много по- шосейна. Да ти кажа, ако в офроуда си зле като мен, сигурно хич няма да направиш разликата. Трудно ще намериш хубава Африка в Бг-или не ги продават и си ги карат хората , или са....

Коментар

А лачена африка имаше и в мобилето. Продаваха я едни скутерджии дето имат магазин на ул. Симеон в София.

Коментар

Обичам Африката,но ако става дума за аналогична цена бих си взел Варадеро-то.Самия ти каза ,че нямаш намерения за Оффроуд,а със сигурност възрастта ще е доста по-различна.Спомена нещо за ръст и кг. - Не може да се сравнява удобството -особено ,ако качваш и втори човек...
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              А мнения за тази Африка?
              Човека очаква аз да му предложа цена...Мнения за модела и... "тунинга"?
              Не знам дали тука е мястото - или да отваряме нова тема: "Помощ за избор на...Хонда"
              Не знам дали няма и да ми е малко... малка и къса...
              Ей много лъжат с тези Африки...Това не може да е 96 година
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Освен , че са сменили гардовете,огледалата,мигачите и са я пребоядисали незнайно защо,не виждам някакъв тунинг.Не знам дали са прави коловете=че и визуално трудно се хваща -дали е отварян двигателя,има ли заварки по рамата.Ами...иди и я виж и разбери защо ти я дават за тая година като не е.Има доста теми , чети и гледай.

Коментар

Ясно, благодаря! Еврика, няма да е Африка. Отварям нова тема за моето търсене. За да не досаждам с моите въпроси и питания тук, ето я:
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...18#post1900418

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                    МИсля ,че пак тръгваме в грешната посока.BMW R 1200 GS e ALLROUND,a R1200GS ADVENTURE е Enduro/Offroad(между двата мотора има съществена разлика).От Поста ми за В-Строма ,тръгна някакво сравнение на ГС1200 с всики останали- не разбрах защо...
                    ПП за да не бъда грешно разбран ,аз не съм BMW фен,а мото маниак!!! Не робувам на марки !! ,Ако имах възможност бих си купил и карал от всички възможни марки и класове (макар че жена ми подозира ,че се опитвам да направя точно това)

Относно питането на iviet.Емо ,искам да те подкрепя за Варадерото(не омаловажавам В-строма,но нямам личен опит от него).Аз тежа 110+ килограма,жена ми е и тя си е добре + 3 куфара - общо...кой знае колко кила.За пътуване по всякакъв вид асфалт (и най-лошия) , за мен това си остава перфектния мотор!!! ВОзи прекрасно ,изключително ергономичен,стабилен,бърз и пъргав....опитвам се да намеря (-) ,но не успявам!!!С всичкия този багаж ,сме обиколили балканите,Италия ,Тунис.Продадох го на приятел ,който обиколи Европейска Русия - няма отказ!!! Само гуми,малса,филтри ,накладки - колкото повече,толкова по-добре
                    ПП iviet ,мотора трябва сам да те намери Ще го познаеш- този ,който веднага те накара да се усмихнеш
                    Не му вервай много на тоя сайт, и други щуротии съм виждал там!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

е ,няма да се женя за него Това е само един сайт...
                      Вярвам на това което е между краката ми -към модераторите-за мотори става дума
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X