До: Помощ за избор на ендуро
Доминатор във форума имаше Станислав_ и го ползваше много екстремно!
Suzuki Freewind 650 се ползва от частната полиция и СОТ във София - много са доволни, поне тези с които аз съм говорил - качват тротоари, падат, пак падат, катастрофи и т.н. и все още се позлват широко.
KLX 650 имаше kiki.t - мисля, че беше доволен 
KLR е почти турър - по-добре да не излиза извън шосето или черния път!
Колега... като чета това, което си писал в първия пост много ми напомняш за мен самия... Отначало аз мислех точно за това, което пишеш, но с времето установих, че на асвалт не ми се качва - риска е голям, а удоволствието (поне за мен) е по-малко. Защо като начало не пробваш някой от по-леките, по-спортни ендура, за да имаш база за сравнение. Имам предвид кратка разходка с леко ендуро на чист офроуд - може да откриеш десетте разлики!
Първоначално публикуван от mudrovc
Преглед на мнение
Преглед на мнение
Преглед на мнение

KLR е почти турър - по-добре да не излиза извън шосето или черния път!
Колега... като чета това, което си писал в първия пост много ми напомняш за мен самия... Отначало аз мислех точно за това, което пишеш, но с времето установих, че на асвалт не ми се качва - риска е голям, а удоволствието (поне за мен) е по-малко. Защо като начало не пробваш някой от по-леките, по-спортни ендура, за да имаш база за сравнение. Имам предвид кратка разходка с леко ендуро на чист офроуд - може да откриеш десетте разлики!
Коментар