Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI VZR 1800 R2 INTRUDER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: SUZUKI VZR 1800 R2 INTRUDER

Ето снимки на километража , със свакена задна седалка и на вентилираната задна джанта
    Прикачени файлове
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

уффф мотор с етикетче... ама ,че гадно

Страхотия !
      Дай да му чуем гласчето.

Коментар

Днес се разминах с един на пътя и изобщо не се очаровах.Много пенсионерска работа е този мотор.Моля за извинения ама това ми е мнението с което нямам намерение да обиждам никого.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Днес се разминах с един на пътя и изобщо не се очаровах.Много пенсионерска работа е този мотор.Моля за извинения ама това ми е мнението с което нямам намерение да обиждам никого.
          Добре разбирам първото ти впечатление - аз казвам качи се веднъж на нейкед, за да разбереш точно за какво иде реч! Това наистина не е мотор за силни усещания, но какво удовлстви е да караш... Само да не го изтървеш, че дигането си е усилие!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            И аз до скоро се кефих само на спортни пистарки и чист крос, ама напоследък се вглеждам и в такива разни-круизери, нейкед, ендуро, че и скутери. Забелязвам, че предпочитаниета ми се променят а още съм на 30 Има си мотор за всяка възраст и темперамент. Смятам да се възползвам от всички. Стига ми вече вилнеене и ръчки. Искам някакъв такъв мотор да си го карам удобно с мазен плавен и сравнително безопасен стил.

Коментар

Ами вече на моята възраст се преквалифицирах на такива ,,пенсионерски'' машинки . Карал съм доста двуколесни неща , е повярвай няма такова усещане!
              ПС Няма как да си видял това около Габрово - не съм ходил още до там
              0899187766

Коментар

Усещането какво е-мисълта ми е усеща ли се по някакъв начин мощтта му или е плавно ? Теглото лесно ли му се контролира от тялото?

Коментар

И защо същия е с друго име: Булевард? еднакви ли са?

Коментар

Как да кажа, много е рязък! Усещането за мощ е уникално още в ниските обороти!Работния ход на газта е не повече от 2-3 мм.Трудно се кара сниска скорост -започва да подскача и недовоства. Държанието заради теглото му е може би по-добро от колкото на Афтрика Туин поради изключително ниския център на тежеста. В града разбира се не може да се кара като скутер.
                    С BOULEVARDа са едно и също нещо- той е за САЩ.Първата ми и по-изгодна оферта беше точно за такъв мотор ,но поради разправиите с техно тестове и прочее ,предпочетох 2000 лв . в повече ,но и никакви грижи с регистрацията- поръчах го в Германия.Дори мотора не ходи до КАТ.Сузуки БГ мънкаха и ми отказаха доставка.
                    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                      И аз до скоро се кефих само на спортни пистарки и чист крос, ама напоследък се вглеждам и в такива разни-круизери, нейкед, ендуро, че и скутери. Забелязвам, че предпочитаниета ми се променят а още съм на 30 Има си мотор за всяка възраст и темперамент. Смятам да се възползвам от всички. Стига ми вече вилнеене и ръчки. Искам някакъв такъв мотор да си го карам удобно с мазен плавен и сравнително безопасен стил.
                      Аз съм на 40 и смятам че не е толкова до год.Тези мотори повече ми приличат като статични не за каране а за снимки.То всичко по него лъщи да те е страх да го пипнеш.А и с тези каски дето ги карат направо,като в казармата .Абе въпрос на вкус казало кучето и си облизало пишката.

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                        Ами вече на моята възраст се преквалифицирах на такива ,,пенсионерски'' машинки . Карал съм доста двуколесни неща , е повярвай няма такова усещане!
                        ПС Няма как да си видял това около Габрово - не съм ходил още до там
                        Само твоя ли е в България?
                        Не забравяй че през Габрово минава потока за Европа,и не е изключено да съм видял някой чужденец.Все пак не съм видял регистрацията.

Коментар

оооо не !
                          Миналата седмица в Русе на събора имаше 2 ! Даже единия бе същото жълто !
                          Минаха ремената когато ще уцудиш света ( българия ) само с една бройка ! Докато излезе вече има 20
                          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Не си съвсем прав колега.....
                            С годините темперамента на човек се променя. Виж ме мен преди десет год. карах XR250RM.

Сега си направих единственото по рода си возило. Голям майтап е....
                            Малко като с блондинките и брюнетките.

Аз ако го хвана тоя дето ми разбърква желанията в главата ,яко му дупе.
                            Прикачени файлове
                            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

"Сега си направих"
                              Има разлика дали си правиш или купуваш от магазина нали ?
                              Това е прекрасен мотор купен от магазина ! А достъп до там има всеки !
                              И друг като бившия ми самурай нама никаде по света ама стандартни хиляди !
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                                Не си съвсем прав колега.....
                                С годините темперамента на човек се променя. Виж ме мен преди десет год. карах XR250RM.

Сега си направих единственото по рода си возило. Голям майтап е....
                                Малко като с блондинките и брюнетките.

Аз ако го хвана тоя дето ми разбърква желанията в главата ,яко му дупе.
                                Toзи мотор съм го засичал доста пъти в София и винеги съм оставал с отворена уста по него
                                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X