Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SUZUKI VZR 1800 R2 INTRUDER
Свий
X
-
До: SUZUKI VZR 1800 R2 INTRUDER
Добре разбирам първото ти впечатление - аз казвам качи се веднъж на нейкед, за да разбереш точно за какво иде реч! Това наистина не е мотор за силни усещания, но какво удовлстви е да караш... Само да не го изтървеш, че дигането си е усилие!Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеДнес се разминах с един на пътя и изобщо не се очаровах.Много пенсионерска работа е този мотор.Моля за извинения ама това ми е мнението с което нямам намерение да обиждам никого.
Коментар
-
И аз до скоро се кефих само на спортни пистарки и чист крос, ама напоследък се вглеждам и в такива разни-круизери, нейкед, ендуро, че и скутери. Забелязвам, че предпочитаниета ми се променят а още съм на 30Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеДнес се разминах с един на пътя и изобщо не се очаровах.Много пенсионерска работа е този мотор.Моля за извинения ама това ми е мнението с което нямам намерение да обиждам никого.
Има си мотор за всяка възраст и темперамент. Смятам да се възползвам от всички. Стига ми вече вилнеене и ръчки. Искам някакъв такъв мотор да си го карам удобно с мазен плавен и сравнително безопасен стил.
Коментар
-
Ами вече на моята възраст се преквалифицирах на такива ,,пенсионерски'' машинки
. Карал съм доста двуколесни неща , е повярвай няма такова усещане!
ПС Няма как да си видял това около Габрово - не съм ходил още до там
PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Как да кажа, много е рязък! Усещането за мощ е уникално още в ниските обороти!Работния ход на газта е не повече от 2-3 мм.Трудно се кара сниска скорост -започва да подскача и недовоства. Държанието заради теглото му е може би по-добро от колкото на Афтрика Туин поради изключително ниския център на тежеста. В града разбира се не може да се кара като скутер.
С BOULEVARDа са едно и също нещо- той е за САЩ.Първата ми и по-изгодна оферта беше точно за такъв мотор ,но поради разправиите с техно тестове и прочее ,предпочетох 2000 лв . в повече ,но и никакви грижи с регистрацията- поръчах го в Германия.Дори мотора не ходи до КАТ.Сузуки БГ мънкаха и ми отказаха доставка.PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Аз съм на 40 и смятам че не е толкова до год.Тези мотори повече ми приличат като статични не за каране а за снимки.То всичко по него лъщи да те е страх да го пипнеш.А и с тези каски дето ги карат направо,като в казармата .Абе въпрос на вкус казало кучето и си облизало пишката.Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнениеИ аз до скоро се кефих само на спортни пистарки и чист крос, ама напоследък се вглеждам и в такива разни-круизери, нейкед, ендуро, че и скутери. Забелязвам, че предпочитаниета ми се променят а още съм на 30
Има си мотор за всяка възраст и темперамент. Смятам да се възползвам от всички. Стига ми вече вилнеене и ръчки. Искам някакъв такъв мотор да си го карам удобно с мазен плавен и сравнително безопасен стил.
Коментар
-
Само твоя ли е в България?Първоначално публикуван от churov Преглед на мнениеАми вече на моята възраст се преквалифицирах на такива ,,пенсионерски'' машинки
. Карал съм доста двуколесни неща , е повярвай няма такова усещане!
ПС Няма как да си видял това около Габрово - не съм ходил още до там
Не забравяй че през Габрово минава потока за Европа,и не е изключено да съм видял някой чужденец.Все пак не съм видял регистрацията.
Коментар
-
оооо не !
Миналата седмица в Русе на събора имаше 2 ! Даже единия бе същото жълто !
Минаха ремената когато ще уцудиш света ( българия ) само с една бройка ! Докато излезе вече има 20Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Не си съвсем прав колега.....
С годините темперамента на човек се променя. Виж ме мен преди десет год. карах XR250RM.
Сега си направих единственото по рода си возило. Голям майтап е....
Малко като с блондинките и брюнетките.
Аз ако го хвана тоя дето ми разбърква желанията в главата ,яко му дупе.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
"Сега си направих"

Има разлика дали си правиш или купуваш от магазина нали ?
Това е прекрасен мотор купен от магазина ! А достъп до там има всеки !
И друг като бившия ми самурай нама никаде по света ама стандартни хиляди !Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Toзи мотор съм го засичал доста пъти в София и винеги съм оставал с отворена уста по негоПървоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнениеНе си съвсем прав колега.....
С годините темперамента на човек се променя. Виж ме мен преди десет год. карах XR250RM.
Сега си направих единственото по рода си возило. Голям майтап е....
Малко като с блондинките и брюнетките.
Аз ако го хвана тоя дето ми разбърква желанията в главата ,яко му дупе.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар