Здравейте колеги,
ей не мога да се "сопра". От 2 дена пак сън не ме хваща, попаднах неслучайно (на познат - докторите му заключили мотора
) на един неслучаен BMW R 1200 RT, в топ състояние, на топ км, кат писано яйце го е гледал... и запецнах... 2007-ма, на 30 000 км. с всичките му там: ESA ( Electronic Suspension Adjustmennt), Safety-Paket, Premium Paket, отопление на седалката, отопляеми дръжки, RDC (показател налягане в гумите), Темпомат, Bordcomputer, оригинални куфари и т.н. на - 30% от всякакви други възможни цени за тази година (че и от по-стари) и пробег... Сигурно само екстрите са повече от цената му...
И се почна сега едно чудене... Верно зима иде и т.н.
То крайцер, то чудо, свети, ръмжи, мърка...
За града малко тежък идва, но в сравнение с предишната ми наполовин кубикова CBF и за по-далечни разстояния, просто...
Познатия двуцилиндров въздушен боксер, 1.170 cm3, 81 kW (110 PS)...
Не е GS, не е новата Африка (на която признавам си, се бях меракландисъл), ама и доста под цената на първоначалната и вноска е...
Споделете моля ви се +/-, че да мисля = на какво е?
Благодаря на всички отзовали се с опит!
ей не мога да се "сопра". От 2 дена пак сън не ме хваща, попаднах неслучайно (на познат - докторите му заключили мотора

И се почна сега едно чудене... Верно зима иде и т.н.
То крайцер, то чудо, свети, ръмжи, мърка...
За града малко тежък идва, но в сравнение с предишната ми наполовин кубикова CBF и за по-далечни разстояния, просто...
Познатия двуцилиндров въздушен боксер, 1.170 cm3, 81 kW (110 PS)...
Не е GS, не е новата Африка (на която признавам си, се бях меракландисъл), ама и доста под цената на първоначалната и вноска е...
Споделете моля ви се +/-, че да мисля = на какво е?
Благодаря на всички отзовали се с опит!
Коментар