С почистващ препарат за джанти,метална вълна и метален полир,и доста търкане разбира се
Ето това са нещата;
Този уондър уийлс е на някаква киселинна основа понеже като капнеш на земята шупва а и така си мирише,но върши хубава работа и става бързо с него.
Първо с уондъра и вълната няколко пъти,след това с вълната и полира и на края завърших с парцал и полира-просто да светне обработената повърхност.
Добре се получава и е сравнително евтино,остава ти доста материал за следващи почиствания.
Поздрави
Kawasaki GTR 1400
Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!
Днес си купих отопляеми ръкохватки Оксфорд и едни по добри ръкавички произведени в далечна скандинавия
Без да губя време махам старите с помоща на макетен нож,пробвах да ги запазя първоначално използвайки пистолет за горещ въздух ама размислих и се отказах
Малка проба дали работят преди окончателно да ги залепя
Кабелите са свързани и обезопасени
За завършек към хубавата работа купих нови тапи на рентал защото моите бяха заносени а и опираха малко от вътрешната страна на дръжките,получи се добре и всичко е готово вече
Много съм доволен от гриповете,топлят здраво имат система за самоизключване ако си на място и мотора не зарежда достатъчно което щади много акомулатора,като тръгнеш или подадеш малко газ се включват отново,абе голям кеф,карам си с топли ръчички и си свиркам
Kawasaki GTR 1400
Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!
Вчера ми пристигна поставката за куфара,поръчката беше от германия понеже доста от сторовете в англия отказаха да доставят до тук или искаха големи суми за доставката,отне три седмици но резултата е задоволителен.
Поставката е ''ГИВИ'' както и куфара 47литров които си го купих тук директно от магазина.
Поставянето е лесно и ми отне около половин час без да се бърза.
Използвам възможноста и да се похваля с новата си каска,модулна GIVI HPS x.08
Доволен съм за сега,по тиха и удобна е от старата ми каска а и прочетох доста добри коментари за нея в нета
По принцип нося каска размер ''М'',но на гиви каските с този размер се оказаха малко по големи за мен,така че се наложи да си взема ''С'',може би това се дължи на факта че номерацийте им са само с един размер например 57 а не както при повечето останали 57-58.
Поздрави
Kawasaki GTR 1400
Благодаря,за сега съм си в Джързи и нямам планове за ходене по Англия,въртеше ми се нещо за Франция ама има доста други неща който ми вземат от времето та да видим кога ще е
Поздрави на севера,не съм бил там отдавна
Kawasaki GTR 1400
Колега,можеш ли да снимаш как изглеждат колекторите след 5 месеца,днес полирах моите с телена четка на бормашината за 20 мин. стана така,обаче си мисля че няма да държи дълго това.Чудя се дали да ги пръсна с нещо подобно,цинков спрей термоустойчив ....
Ще ги снимам и ще пусна снимки най-вероятно утре,пожълтяха колекторите но са все още лъскави до някъде,бих казал че дори сега потъмнели и пожълтели изглеждат доста по-добре от колкото преди пет месеца покрити с дебел слой ръжда
Поздрави
Kawasaki GTR 1400
При мен са много видни отпред,това не е ръжда,по скоро нагар от всичко дето се е лепнало по колекторите,ако беше ръжда,щеше да има язви и дупки.Днес взех някакъв спрей 650 градуса,сега се чудя,така ли да ги оставя,или да ги пръсна сребърни или черен мат.Затова искам да видя резултата ако стоят така.
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Термоспрейовете мисля че не издържат на колекторните тръби! Сребристия при мене не издържа дори на предпазната ламарина на колекторните тръби, но защото просто се отмива при миене с пароструйка. Но на самите колекторни тръби няма да издържи никаква боя и дори никел или хром като покритие!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Не съм виждал други с покритие освен онези с двойните стени като на някои чопъри! Самия материал си е някаква неръждавейка дори има и от титаниеви сплави. Не случайно цените са солени за колекторните тръби на моторите!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Съжалявам за голямото закъснение но направо изключих,това са ми колекторите и това им е състоянието от последното почистване-има няма половин година вече!!!
Kawasaki GTR 1400
Коментар