Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова придобивка,няколко въпроса ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нова придобивка,няколко въпроса ?

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Румба, а за моето моторче за задна какво ще ми препоръчаш? Извинявам се на колегата за спама в темата.
    Какъв размер?
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Димо,11 месеца живях в златни пясъци точно с този мотор,никой не ме е спирал,
      Виж, това си е твоя избор. Аз няма да се правя на някакъв моралист ... Всички караме в нарушение, почти всички. Споделям неща, на които съм бил свидетел и участник. Уверявам те не са ми преразказани ...

А на морето се кара ... с каска, без каска, по бански, без бански ...с номер, без номер ... с книжка, без книжка.

П.П.
      Хеле пък ако имаш и служебно работа с тях ...
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Димо разбрах,на морето е различно,с полицията работехме отборно
        Това анаке 3 и него го няма в този размер,това ще рече че моя размер е нестандартен или друго ?

Според мишлен гумите за моя модел са MICHELIN Pilot Road 2
        И още едно питане,гледам скоростен индекс до 210 км и до 270 км. Максималната скорост на моя мотор която съм вдигал е 215 км. от 200 км. нагоре е с попътен вятър но пък до 200 км. е пружина и често ги държа при възможност,с кой индекс да гледам
        Последно редактирано от Roninn; 04-02-15, 20:30.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Гума със скоростен индекс 210 , се тества и издържа на по-висока скорост , така , че спокойно може да караш с гуми с индекс 210.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

MICHELIN PIL.STREET RAD.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Пилот стреет рад.jpg
Прегледи:1
Размер:5.9 КБ
ID:5640086

MICHELIN PIL.ROAD2 R

Име:MICHELIN PIL.ROAD2 R.jpg
Размер:3.5 КБ
ID:5640087
            MICHELIN PILOT POWER .....с такива карам в момента

Име:MICHELIN PILOT POWER.jpg
Размер:3.7 КБ
ID:5640089

MICHELIN PILOT ROAD 3 F+R

Име:MICHELIN PILOT ROAD 3 F+R.jpg
Размер:4.2 КБ
ID:5640091
            Моля за съвет кои от изброените да поръчам,акцента е силно асфалтова гума с възможност за максимално лягане в завоите
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Карам Hayabusa'99 и съм толкова доволен от Pilot Road 3, че при последната смяна не посмях да рискувам с "4". Повече от 15 хил.км., ляга, не пързаля, товаря го, давам газ...

Коментар

Първоначално публикуван от cek Преглед на мнение
                Карам Hayabusa'99 и съм толкова доволен от Pilot Road 3, че при последната смяна не посмях да рискувам с "4". Повече от 15 хил.км., ляга, не пързаля, товаря го, давам газ...
                Разликата е само 24 лв. дали да не е road 4 ?

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  Какъв размер?
                  17" за този: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=189394
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Това анаке 3 и него го няма в този размер,това ще рече че моя размер е нестандартен или друго ?

Според мишлен гумите за моя модел са MICHELIN Pilot Road 2
                    И още едно питане,гледам скоростен индекс до 210 км и до 270 км. Максималната скорост на моя мотор която съм вдигал е 215 км. от 200 км. нагоре е с попътен вятър но пък до 200 км. е пружина и често ги държа при възможност,с кой индекс да гледам
                    Твоя размер не е нестандартан, а Анаке-то както и Туранса са гуми за друг тип мотор-адвенчър или дуал спорт, Кавазакито е по-ското туринг.
                    Всичките гуми са направени да те държат в завой, обърни внимание как се представят на мокро, а и лягането в завой с твоя мотор не е както лягането с R1,просто различен стил на стойка и каране . Моето лично мнение е Пилот3, супер бързо загрява и е много интелигентна на мокро.
                    The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

По принцип размера трябва да е:
                      180/55 ZR 17 M/C (73W) R TL

Ако е Мишелин .. някой от Пилотите.
                      Аз бих заложил на Анаки3 в този размер:
                      170/60/R17 M/C 72 V TL/TT

Защото знам как се държи на пътя .. на сухо и мокро.

На първо четене излиза на 250 лв.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Индекс S- до 160 км/час, индекс Т- до 190 км/час, индекс H- до 210 км/час, индекс V- до 240 км/час, индекс W- до 270 км/час.
                        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          По принцип размера трябва да е:180/55 ZR 17 M/C (73W) R TLАко е Мишелин .. някой от Пилотите.Аз бих заложил на Анаки3 в този размер:170/60/R17 M/C 72 V TL/TT Защото знам как се държи на пътя .. на сухо и мокро.На първо четене излиза на 250 лв.
                          Колка х. км. обикновено изкарва?
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колка х. км. обикновено изкарва?
                            Много зависи от стила, но на ГС1200 ... от 15 000 до 35 000 км.

Коментар

Разликата е само 24 лв. дали да не е road 4 ?
                              Пробвай, ако е вярно написаното на 1:42 и 2:14, ще си супер доволен.

Коментар

Само да не се окаже, че твоя мотор е прекалено лек за тези гуми и не може да ги "смачка"???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X