Пукна се пролет и в гаража цъфнаха двама братя KTM Adventure. Eдиният е расов 990 R , 2011 - 6000км., напълно оборудван за път с куфари със обем 38л/3.5л за вода в стените, нагреватели на ръкохватките, висока слюда, повдигнато кормило, метална решетка на радиатора, краш гард, трип компютър и гелова седалка. Другият е Дакар 2012 - 2000км, голишарче с малка слюда, краш гард , хубава велурена седалка и ABS ( според мен абсолютно ненужен ). Предстои леееек тунинг на Дакар-а, за да е равностоен противник на брат си - куфари, слюда и нагреватели. Не смятам да пипам друго засега, единствено "печките" ме притесняват засега, но е грехота на нов мотор да му намирам кусур толкова рано.
Първи тест е планиран до Албанските чукари след месец. Надявам се да видят свят и ако е рекъл Господ , да опитат родопски пататник, турска баклава и италианска паста тази година. Отдавна не съм карал дълги дистанции, партньора ми хич. Надявам се да направим обстойно сравнение на двата мотора, колкото и да са рода, имат доста разлики.
Надявам се скоро да се видят очи в очи и с другите от фамилията КТМ Adventure от форума.
Уикенда може да понаправя някоя друга снимка, засега им се радвам насаме
Първи тест е планиран до Албанските чукари след месец. Надявам се да видят свят и ако е рекъл Господ , да опитат родопски пататник, турска баклава и италианска паста тази година. Отдавна не съм карал дълги дистанции, партньора ми хич. Надявам се да направим обстойно сравнение на двата мотора, колкото и да са рода, имат доста разлики.
Надявам се скоро да се видят очи в очи и с другите от фамилията КТМ Adventure от форума.
Уикенда може да понаправя някоя друга снимка, засега им се радвам насаме

Коментар