Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за дебел човек

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мотор за дебел човек

За 5-6000 лева точно БМВ R 1100 GS. Това е мотор точно за по-едричък човек. Самият мотор e по-голям даже от R 1200 GS.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

Африка , Триумф Тигър, БМВ Р1100ГС .През това съм минал /без да броя една Хонда Шадоу 1300 дълга колкото Икарус/. На всичко друго съм като "мечка на колело" /188 см на 105 кг.
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Баси темата! Вземи си едно Пиаджо с педали.Нема такава гъзария.....или...! Ама кво ти пука-за десет километра ще ти свърши работа!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от plamen_gr Преглед на мнение
          Здравейте не всички моторджии,решил съм да си купя мотор,които ще се ползва само в събота и неделя за много кратки маршрути по десетина километра,по-вече за гъзария.Искам да е мощен и голям,че аз съм 125кила и 195см. да е като прасе ако ме разбирате,заглеждам се по yamaha vmax или нещо подобно,но без чопар.
          Има само един фаворит за мен по тези критерии:

Ама с този бюджет ме уби
          още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

За тези пари - Кавазаки Z1000.

Коментар

Здравейте,за сега се спрях на Хонда хорнет 919,само остава да намеря читав.

Коментар

Първоначално публикуван от plamen_gr Преглед на мнение
                Здравейте,за сега се спрях на Хонда хорнет 919,само остава да намеря читав.
                Бас на половин кило кайма че ще ти е малък.

Погледни поне Honda CB1000-1300, Yamaha XJR1200-1300, Yamaha BT110 Bulldog, Kawasaki ZRX1100-1200, BMW R1100R.

Коментар

Колега, аз съм 191см, 115кг. Сядал съм на Хорнет за едно кръгче и искам да ти кажа, че ми се губи между краката. Колената ми служат като тапи за уши. Не мисля, че е твоя мотор ама преценката си я оставям на теб. Аз си карам Варадерото и се чувствам прекрасно отгоре му. Както ти трябва за 10мин в града, така ще ти хареса (ще ти се върне) тръпката и ще ти се прииска да покарваш малко повече. Успех в избора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X