Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за дебел човек

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор за дебел човек

Здравеите не всички моторджии,решил съм да си купя мотор,които ще се ползва само в събота и неделя за много кратки маршрути по десетина километра,по-вече за гъзария.Искам да е мощен и голям,че аз съм 125кила и 195см. да е като прасе ако ме разбирате,заглеждам се по yamaha vmax или нещо подобмо,но без чопар.

От: Мотор за дебел човек

Колега тук е оффроуд раздела на форума, има и раздел за тежки ендура, но като гледам и за там не си, щото vmax си е чисто шосеен.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от plamen_gr Преглед на мнение
      Здравеите не всички моторджии,решил съм да си купя мотор,които ще се ползва само в събота и неделя за много кратки маршрути по десетина километра,по-вече за гъзария.Искам да е мощен и голям,че аз съм 125кила и 195см. да е като прасе ако ме разбирате,заглеждам се по yamaha vmax или нещо подобмо,но без чопар.
      КОлега, купи си Gold Wing, ще ти пасне на килограмите, става за гъзария, яко е, като прасе и...е по-добре, ако сега ще се учиш.

Коментар

Освен да ти дам триколката. Само дето мотора не е мощен. Иначе отговаря.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Във оффроуд форума си писал, бате!!! Къде и на каква настилка искаш да си правиш разходките? И аз съм глиган 110 кила, 1,87. Беше ми добре както на Yamaha XT500,600 още по-добре на Suzuki DRZ400S, E, K ... Ендурото е универсална машина, както в гората така и на Хасвалта със скорост 110-120 км/час.

п.с. при мене е така, защото взе да ме дърпа по-вече в гората

Коментар

Здравеите,мотора ще се кара само градско и чат пат по планински път но асфалтиран,извинете ме ако въпросът ми не е за този форум.При ерата на simsona,mz, карах чз350 но мина време и тръпката почна да се завръща малко по-малко,и мисля за напролет да взема нещо

Коментар

Re: Мотор за дебел човек

'Земи си един доминатор, аз съм твоите размери и от време на време покарвам един такъв и има достатъчно вътък да не се "запъхтява" по баирите.

Коментар

Африка Туин ... лятото бях стигнал 115 литра ... и не изглеждах като кацнал бръмбър на трънка с него !
                По нисък съм даже с цели 10-12см !
                Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Наблегнете че става въпрос за мощен и голям като прасе мотор който ще се използва за кратки маршрути до 10тина км и основно за гъзария.

Мисля че plamen_gr правилно се е ориентирал. Освен Вмакс може да погледнеш и Ямаха МТ-01.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Аз не бих си купил V-max в момента от нашия пазар...сигурно имам някакво основание за това.

Коментар

Благодаря на всички отзовали се.Сега се заглеждам по хонда хорнет 600 или 919 нещо от този род,какво ви е мнението,дали ще ми отива на габаритите?

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                        ... и Ямаха МТ-01.
                        Най точното возило за твоето описание и телосложение.

Аз съм 1.95/130кг и МТ-то пи пасна като шамар на буза. Карал съм го 5мин но: най удобната седалка за голям дирник, голямо разтояние степенки-седалка както и седалка-кормило, няма да изглеждаш като осъждан педофил върху него.

V-max недей, ще си грозна картинка, карал съм и съм си виждал отръжението във витрина, свити кракаа като на тоалетна чиния а отзаде се види само оромен гръб и половин гума.

Зависи от бюджета ти най вече, колко мислиш да похарчиш ?

За голямо ендуро от сорта на Triumph Tiger 900 замислял ли си се ?

Пак е гъзария но с различен имидж..

Коментар

Бюджета е 5-6000 мексимум.

Коментар

Като видях заглавието на темата и се сетих, само за Иж 350 кубика Имам един познат, той е 150 кила, около метър и 95... и караше такова Иженце, паленето не му беше- кефско ама ко да правим, повечето с бутане или не го гасеше, беше голям смях.
                            Взимай си БМВ мотор, те ги правят само, за големи хора.

Коментар

Не знам дали за 5-600 ще става за гъзария може би за истинска гъзария трябват 2но или 3но повече.
                              Но пък от друга страна един хорнет 919 определено е страхотен мотор, разголен, първичен, боботещ.
                              Въпроса е да прецениш какво харесваш като тип мотор, разголен, пистарка, чопър, турър и тогава ще ти е по-лесно.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X