Здравеите не всички моторджии,решил съм да си купя мотор,които ще се ползва само в събота и неделя за много кратки маршрути по десетина километра,по-вече за гъзария.Искам да е мощен и голям,че аз съм 125кила и 195см. да е като прасе ако ме разбирате,заглеждам се по yamaha vmax или нещо подобмо,но без чопар.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотор за дебел човек
Свий
X
-
От: Мотор за дебел човек
Колега тук е оффроуд раздела на форума, има и раздел за тежки ендура, но като гледам и за там не си, щото vmax си е чисто шосеен.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
-
Първоначално публикуван от plamen_gr Преглед на мнениеЗдравеите не всички моторджии,решил съм да си купя мотор,които ще се ползва само в събота и неделя за много кратки маршрути по десетина километра,по-вече за гъзария.Искам да е мощен и голям,че аз съм 125кила и 195см. да е като прасе ако ме разбирате,заглеждам се по yamaha vmax или нещо подобмо,но без чопар.
Коментар
-
Във оффроуд форума си писал, бате!!! Къде и на каква настилка искаш да си правиш разходките? И аз съм глиган 110 кила, 1,87. Беше ми добре както на Yamaha XT500,600 още по-добре на Suzuki DRZ400S, E, K ... Ендурото е универсална машина, както в гората така и на Хасвалта със скорост 110-120 км/час.
п.с. при мене е така, защото взе да ме дърпа по-вече в гората
Коментар
-
Здравеите,мотора ще се кара само градско и чат пат по планински път но асфалтиран,извинете ме ако въпросът ми не е за този форум.При ерата на simsona,mz, карах чз350 но мина време и тръпката почна да се завръща малко по-малко,и мисля за напролет да взема нещо
Коментар
-
Африка Туин ... лятото бях стигнал 115 литра... и не изглеждах като кацнал бръмбър на трънка с него !
По нисък съм даже с цели 10-12см !Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Наблегнете че става въпрос за мощен и голям като прасе мотор който ще се използва за кратки маршрути до 10тина км и основно за гъзария.
Мисля че plamen_gr правилно се е ориентирал. Освен Вмакс може да погледнеш и Ямаха МТ-01.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение... и Ямаха МТ-01.
Аз съм 1.95/130кг и МТ-то пи пасна като шамар на буза. Карал съм го 5мин но: най удобната седалка за голям дирник, голямо разтояние степенки-седалка както и седалка-кормило, няма да изглеждаш като осъждан педофил върху него.
V-max недей, ще си грозна картинка, карал съм и съм си виждал отръжението във витрина, свити кракаа като на тоалетна чиния а отзаде се види само оромен гръб и половин гума.
Зависи от бюджета ти най вече, колко мислиш да похарчиш ?
За голямо ендуро от сорта на Triumph Tiger 900 замислял ли си се ?
Пак е гъзария но с различен имидж..
Коментар
-
Като видях заглавието на темата и се сетих, само за Иж 350 кубикаИмам един познат, той е 150 кила, около метър и 95... и караше такова Иженце, паленето не му беше- кефско ама ко да правим, повечето с бутане или не го гасеше, беше голям смях.
Взимай си БМВ мотор, те ги правят само, за големи хора.
Коментар
-
Не знам дали за 5-600 ще става за гъзарияможе би за истинска гъзария трябват 2но или 3но повече.
Но пък от друга страна един хорнет 919 определено е страхотен мотор, разголен, първичен, боботещ.
Въпроса е да прецениш какво харесваш като тип мотор, разголен, пистарка, чопър, турър и тогава ще ти е по-лесно.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар