Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Honda Hornet 919

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за Honda Hornet 919

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
    Абе, пробвай едно Сузуки SV650 и не се занимавай с глупости.
    Нещо не ми допада чисто визуално като модел. Твърде високо стоящ резервоар, прекалено висока седалка и степенки на задното место. Двигателя може и да е ОК, не знам.
    За хорнета по всички форуми казват че се карал изключително лесно и леко на фона на всички други. А и наистина най ми пасва като дизаин, както моделите до 2007ма, така и новия след това. Макар че е разголен има доста агресивен вид и спортна линия.
    Идеята за FZ 1000 и на мен ми минава през главата, но засега везните накланят към 919. Разбира се не е крайно. До голяма степен зависи и човек на какво ще попадне като състояние и цена.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Re: Съвет за Honda Hornet 919

Краси, аз карам Хорнет 600 и съм изключително доволен. Много здрава машина, като бавничко се справя и по-кофти терен (голям баир с речни камъни..). Ако си от Сф или някъде наоколо може да се видим и да видиш за какво става ?
      Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

От: Съвет за Honda Hornet 919

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        ...че се карал изключително лесно и леко...
        На право

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X