Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW GS1200 какво мислите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BMW GS1200 какво мислите

Моля специалистите да си кажат мнението,мерси.
    http://chicago.craigslist.org/wcl/mcy/3208390172.html
    The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

От: BMW GS1200 какво мислите

И още един...
    http://chicago.craigslist.org/wcl/mcy/3210324652.html
    The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

Ако имаш парите взимай големият. Това е мотора! Толкова вървят към 15000 лева 2006 год, само че на 60-70 000 км, а този е на 8-9000 км. Каран е по черно, защото са му махнати гумичките на степенките, но не е успял да го потроши за тези километри. Не личи да е падано с него. Има и куфари, и ролбари.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

1200GS - Притеснително е за 6-годишен мотор 5000ми, особено за САЩ. Изглежда като нов . Само на място трябва да се види. Не подкрепям мнението на Владич за черното, но защо няма гумички.... не знам.
        F650GS - Търговеца изглежда коректен. Показал е външните недостатъци, който са незначителни. Драскотината на предния панел, предполагам е от изтърване, другите може да са от неправилно вързан багаж. И той е с малко пробег. Там трябва да се тества паленето, че са малко чувствителни. Не знам защо му липсват предпазителите за ръце (за тази година май са екстри заедно с предния подкалник).

Освен емблемата 2-та мотора нямат нищо общо. Много субективни, практични и целеви фактори определят кой тип е по-подходящ.
        още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

F650GS е с печално известния двигател - Ротакс. ВИНАГИ прави проблем със стартера, прецаква се еднопосочния лагер.
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            F650GS е с печално известния двигател - Ротакс. ВИНАГИ прави проблем със стартера, прецаква се еднопосочния лагер.
            НЕ го казвай на друго място!! мотора е 2002!
            още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Първоначално публикуван от fozy Преглед на мнение
              НЕ го казвай на друго място!! мотора е 2002!
              Не обърнах внимание ...
              Благодаря!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                ... Каран е по черно, защото са му махнати гумичките на степенките, но не е успял да го потроши за тези километри...
                Ей това как го позна !?! Според мен този мотор не е помирисвал къра.

Действително двете машини са адски различни като предназначение и параметри, ако има яснота за какво ще се ползва мотора, от самосебе си ще се появи и отговора

Коментар

Абе познал съм... Предположих само. Иначе, за какво ще сваля гумичките от степенките? Нали това се препоръчва за черно, за да не ти се плъзгат ботушите... Пък и то черното в Америка, не е точно като нашенското. Гледал съм разни снимки в АДВ райдър. Не са като нашенските дерета и ями. Бая пътища са, макар и с чакъл.
                  Купувача трябва да има някакво основание да смъкне цената нали? Няма, като купувач да го хваля, че цената му е ниска, та да вземе още да вдигне!?!
                  Последно редактирано от ВладиЧ; 17-08-12, 14:52.
                  Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

Аз преди три години си махнах гумите от стъпенките,защото много ми се хлъзгаха краката при намокряне.

Коментар

Първоначално публикуван от Sev Преглед на мнение
                      Аз преди три години си махнах гумите от стъпенките,защото много ми се хлъзгаха краката при намокряне.

А повечето ги махат, щото така мотора изглежда по - адвенчърски, а те - по - мъжествено

Коментар

Не успявам да отворя линковете, но тъй като става въпрос и за F650GS ще споделя моите впечатления. Аз за по-малко от година навъртях около 10000 км на F650GS и съм доволен. Нямам база за сравнение, защото ми е първи голям мотор. Има едно основно предимство - нисък разход. При скорости до към 90 - 100 км/ч разхода е под 4л/100км. При каране по магистралите в Германия - 130-140 км/ч постоянна скорост между зарежданията, разхода се качва до около 4.5л/100км. Не знам за друг мотор от този клас да дава такъв разход.
                        Сега малко за недостатъците:
                        1) Вибрации - свиква се; номера е да го качиш над 4000 об/мин. тогава утихват.
                        2) Стандартната ветрозащита ... я няма. Моят е с по-голям екран от стандартния и все пак след 130 е дисконфортен (поне за мен).
                        3) Достъпа до двигателя е труден. Определено не е ремонто-пригоден мотоциклет.
                        4) Известен проектен недостатък на модела са уплътненията на водната помпа - аз си карах до България и обратно с резервните части в багажа. Хубавото е, че според инструкцията се сменят лесно. На мен не ми се наложи.

Това са на кратко моите впечатления за сега.
                        Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X