Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CBF1000, Varadero, Transalp, VFR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Honda CBF1000, Varadero, Transalp, VFR

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    ...
    РД03 ли е ??!...
    Ebа ли го.
    Май да. 600, черния мотор. Дето разправят, че гори масло. Моя не гори, ама един колега вика - "дай ми го на мене и ще видиш дали не гори", така, че със сигурност гори.
    Мотора е уникално здрав. За толкова години какво ли не е видял и през кой ли не е минал и да ти кеф да го чуеш как пали, работи, върви и вози.
    Не съм го снимал, че ми изпадна някъде фотоапарата от раницата. Пък и не е много за снимки, че седалката и пласмасите нямат търговски вид - още го карам всеки ден и чак като падне снега ще влиза в бокса.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      Ebа ли го.
      Май да. 600, черния мотор. Дето разправят, че гори масло. Моя не гори, ама един колега вика - "дай ми го на мене и ще видиш дали не гори", така, че със сигурност гори...
      Не го гори, а го изхвърля през отдушника - това при продължително напъване на високи обороти.

ТрансАлп-а е прилична моторетка, само дето не я виждам да отговаря на условието "да е достатъчно еластичен, за да изпреварва с над 120...
      И 160 да не са му проблем..."

Коментар

За 160 не знам. На мен ми е първи мотор и още не мога да си позволя такава езда. До 120 и ми се струва като изтребител. 80 кила съм.
        Един колега го докарва от Дупница в един дъжд и каза че му е направил 170. А той си гони 130 кг.

Коментар

карам CBF 1000 от 01.2010 .. ако не желаеш да караш на 100% асвалт не е твоя мотор ..
          иначе тук съм писал за модела http://www.bikerz.bg/viewtopic.php?f=17&t=20103

Коментар

няма да е само на асфалт, 50% на 50% on/off road така, че отпадат CBF и VFR-a

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              Вземи си една Африка и .... ще отговаря на всичките ти изисквания!
              То и при мен е чудене и маене още... и накрая май ще взема Африка след 2000 г. на 20-30 х. км има... Трансалпа нещо ми малее... Ама то тук и черни пътища няма, а с Африка на асфалт?! И са почти на едни пари с BMW R850 GS или F650 GS пък е 798 см3 - 52 kW (71 PS), само дето км. са им повече... Нещо по-асфалтово май ми трябва?!
              A сега де... Помагайте!
              Последно редактирано от ivied; 25-04-13, 12:04.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                няма да е само на асфалт, 50% на 50% on/off road така, че отпадат CBF и VFR-a
                Това е предпоследното ти последно,

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                То и при мен е чудене и маене още... и накрая май ще взема Африка след 2000 г. на 20-30 х. км има... Трансалпа нещо ми малее... Ама то тук и черни пътища няма, а с Африка на асфалт?! И са почти на едни пари с BMW R850 GS или F650 GS пък е 798 см3 - 52 kW (71 PS), само дето км. са им повече... Нещо по-асфалтово май ми трябва?!
                A сега де... Помагайте!
                а това е последното ти последно.

Измисли си най-последното последно, за да се опитаме да ти помогнем.

... и голям, удобен, мощен и динамичен, нехарчещ, нечуплив, нов и евтин мотор няма !
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                  Това е предпоследното ти последно,

а това е последното ти последно.

Измисли си най-последното последно, за да се опитаме да ти помогнем.

... и голям, удобен, мощен и динамичен, нехарчещ, нечуплив, нов и евтин мотор няма !
                  Тук е доста различно от БГ. Едва ли трябва да ви обяснявам, но няма черно... та "... удобен, динамичен, нечуплив" остава...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X