Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дукати мултистрада 1000ds 2007г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дукати мултистрада 1000ds 2007г.

Здравейте,аз съм нов .Търся информация за дукати мултистрада 1000ds -2007г.
    ако някой има мнение за този мотор моля да ми пиши.Аз искам да го използвам за пътешествия.До сега съм карал BMW K 1200 LT, но ми идва тежък.Ходих от Варна до Хърватска-Риека и обратно с BMW R 1100GS.

От: Дукати мултистрада 1000ds 2007г.

Здравей танас,
    раздела в който са описани различните мотоциклети е този: Избор на машина, тестове и сравнения
    Тема за Мултистрада 1000 няма, но има за: Ducati Multistrada 1200
    Разказите от пътувания публикуваме тук: Пътешествия - близки и далечни. Пътеписи.
    Добре дошъл.
    ______2
    Е = MZ

Коментар

здравей Димо, благодаря за отговора но прикачил съм снимка на дукати мултистрада 1000 DS.ако имаш информация за този мотор можеш да я споделиш.

Коментар

Има такъв мотор сред нас - потърси колегата Goshi

Коментар

Здравеи, танас

Кажи какво по точно те инетересува за този модел. Аз карам от 2 год. и половина Multistrada 1100, разликите не са много големи между двата модела!!! Така че с каквото мога ще помогна...
          А междо multistrada 1000 се произвежда до 2006г., от 2007 е 1100..
          Gilera Nexus 500

Коментар

Здравей Goshi, интересувам се дукати мултистрада:
            разход на гориво,надежност-какви са му детските болести.Аз искъм да го ползвам за пътешествия.Нямам намерение да го карам по черни пътища.скйпа ми е atanas.yankov

Goshi,ако нямаш нищо против ми изпрати тел. номер да ти се обадя.

Коментар

Мотора за пътешествия из Европа е идеален, може да се кара и по лек офф роад терен, аз лично доста съм се бутал по черните пътища. Единствения недостатък поне за мен е че е ми идва малко слабичък, смисал аз преди това съм карал предимно спортни мотори и карането ми е малко по спортно ориентирано. 1000 куб. е 84 к.с., а 1100 95 к.с. и точно поради тази причина сега се оглеждам примерно в новата Мултистрада 1200. Разхода на гориво варира от 4,3 при по бавно каране до 6,2 при много газ. Поне на мен такъв разход ми дава. За надежността при положение, че ще купуваш втора ръка си зависи как го е подържал предишния собственик, всичко е въпрос на късмет!! Аз с моя не съм имал някакви по сериозни проблеми, но винаги е подръжан и обслужван на време. Трябва да се подготвиш и за една малко по сериозна цифра за консумативите. Например ремъци на всеки 20 000 км., ремъци и ролки на 40 000км.(на мен ми излезнаха 800 лв. всичко), преглед на клапани на всеки 10 000 и другите консумативи са си обичаините като за всеки мотор.
              Предполагам че вече си намерил някои екземпляр и се чудиш дали да го вземеш, можеш да пуснеш някоя снимка или обява да видим за какво става на въпрос.
              А междо другото Мултистрадата е доста по малък и лек (195кг.) мотор от R 1150 GS например и ако си малко по висок или едър може да се чувстваш некомфортно на нея. Трябва задължително да седнеш и да покараш преди да купуваш!! Друг недостатъг е че почти никоя фирма не продава допълниелни аксесоари за мултистрадата, както има за GS-те..
              Ами за сега друго не се сещам.... Това ми е скаипа goshi_rsv и телефон 0887283041, ако имаш още някакви въпроси насреща съм!!

Поздрави!!
              Gilera Nexus 500

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X