Орлин от Пловдив, но той не пише тука... В същност неговият е К 1300 GT. На K 1300 R само са му махнали спойлерите и куфарите и са го разголили за да бъде нейкид. Супер мотор е това, но е малко по-шосейно ориентиран.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
За K1300R незнам, но вече все по често засичам едно такова K1300S със софийска регистрация,
а преди година имаше един K1200R за продан, в един магазин (за скутери май веше) в локалното на Окръжна. Беше внос от Полша, някакъв полски дилър за мотори и е бил на много малко км.
Прикачени файлове
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!
К1300 GT, К1300 S и K1300 R са един и същи двигател, рама, окачване и спирачки, като само външната им визия е различна! Редови четирицилиндрови инжекционни двигатели по 173 коня. Обърнете внимание, че даже назъбената лента зад предното колело по калника е еднаква.
R1200 R, R 1200 S и т.н. са боксерни двигатели.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Това, което е различното при него го прави желан за мен. Предавателни числа, стойка, голичък.. ако пробвам GT пак няма да имам представа какво ме чака с К1300R...
Коментар