Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между suzuki V-strom 650 или Bmw F800gs?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор между suzuki V-strom 650 или Bmw F800gs?

Здравейте колеги.
    Моля ви за помощ,за избор на мотор.Да ми дадете съвет кои от двата модела е по-добрият.
    Ще се ползва за преходи не по големи от 400-500 км. и леко ендуро.90% асфалт и 10% офф.
    Висок сЪм 1.82 около 95 кг.Които и от джата да избера ще е нов.

От: Избор между suzuki V-strom 650 или Bmw F800gs?

Ужасно труден избор еле пък и за нови мотори, аз лично бих предпочел БМВ-то заради по-доброто му представяне на черно, за асфалтово каране Сузукито е по-добро по мнение на собственици.

Коментар

Затвори си очите...
      Представи си, че караш мотор...
      Иди и си купи точно този мотор!

Сега сериозно - тествай ги и двата. Намери начин. Сам ще знаеш кой е твоя мотор.
      You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Ха сега де... според мен не може да се прави много много ставнение между двата мотора. На тоз джи ес само съм му се плезил отстрани така че ще се въздържа от коментари по негов адрес.

Встрома го карам втора година вече така че ще драсна няколко реда:

Плюсове:

- Много удобен - включително и за пасажера - удобна изправена поза, удобна седалка, добра ветрозащита, тих двигател.
        - Здрав - на практика не съм чувал да има някакви фабрични "недъзи" или чести проблеми.
        - Безпроблемна и евтина поддръжка.
        - Има много афтърмаркет опции и аксесоари - може да го накичиш кат сергия
        - Има брутални фарове - дори със халогенните крушки карането нощем е песен
        - Лети джанти и безкамерни гуми - макър че това е предмиство само на шосето
        - Носи доста товар - по груби спомени полезния товар е около 210кг. което е предостатъчно за двама човека и багаж (е зависи от хората де... )

Минуси:

- Един от най-големите минуси за тоя мотор като цяло според мен е окачването. Прекалено обикновено е и единствената възможност за регулация е статично натягане на пружините (което всъщност не регулира чак толкова окачването ами провисването като седнеш) За нов асфалт е супер, за асфалт който не е баран от 15год. е ок, но при продължително каране по път с повече дупки отколкото асфалт или черен в лошо състояние се появява така наречения "пого" ефект. Не че не се справя просто ясно се усеща че може и много по-добре

- Нисък клиренс - около 16см.
        - Доста незащитен е - отстрани и особено "отдолу" - според мен поставянето на ролбари и кора под двигателя трябва да е първото нещо което да се случи на тоя мотор.

Като цяло е весела и непретенциозна моторетка - не усеща разлика в това да я караш до работата или до съседния континент :-Р
        Ако те интересува нещо друго питай.

П.С. Мисля че който и от двата мотора да избереш няма да сгрешиш.

Поздрави.
        Калин - О88 б579I9I
        Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X