Къде казахте е паркинга, да го разгледам и аз ?
Поздравления и много хубави емоции ви желая! Интересно ми е ако можете да направите една съпоставка с Freewind-а като усещане.. Аз също съм в дилема дали да взема мотор за туризъм и разумът ме тегли в тази посока..(за Freewind говоря), а дяволът вика - Suzuki DR 650 SE
Къде казахте е паркинга, да го разгледам и аз ?
Поздравления и много хубави емоции ви желая! Интересно ми е ако можете да направите една съпоставка с Freewind-а като усещане.. Аз също съм в дилема дали да взема мотор за туризъм и разумът ме тегли в тази посока..(за Freewind говоря), а дяволът вика - Suzuki DR 650 SE
Ako Имах възможност бих си запазил и freewind.Безкрайно непретенциозен мотор.Лек ,удобен и надежден.Хондата която карам в момента е значително по-стабилна,по-рязка,тежка и удобна.Сузукито возеше по- мекичко което ми липсва.Натоварено с 3 куфара,чанта и 2ри пътник харчеше 5-6.За Трансалпа все още незнам,но със сигурност харчи повечко.НА DR седалката му е убийствена за дълъг път.Със Сузукито съм минал много км и само съм сменявал консумативи.Успех в избора!
Честито , със здраве да се возите и много безаварийни километри
Сега остава и нашия freewind да сменим с нещо по голямо., но и тази година ще пътешестване с него.
Коментар