Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на 125 сс круизър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на 125 сс круизър

Здравейте! Бихте ли могли да ми препоръчате съответно марки и модели на мотори от тип круизър, но със забележка до 125цц. с бюджет до 2000 лв. (Не търся специално чисто нов мотор може и втора употреба, но пак да е между 1500-2000 лева. Имам предвид цените и на 2ра употреба от съответните модели да варират в този промеждутък ) БЛАГОДАРЯ предварително!

От: Избор на круизър

Здравей, според мен няма как мотор до 125цц да се нарече круизър! Но аз не съм много компетентен, така че оставям другите да кажат нещо. Надявам се да ти помогнат!

Коментар

Странно зададена е тази задача !!!!!
      Обикновенно когато се каже круизър се разбира кубатура доста на 1000 !
      И за 2000лв. нов само и единствено ще е от брадския китайски народ !
      И за употребяван 1500лв. пак няма да е цвете !

За какво ще се ползва ? Ако ще е за пътешествия е хубаво да е четиритактов което ужасно стеснява кръга заподозрени !
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

В мобилето има едно " Дерби" 125 4т. ендуро 2008г. , много прилича на БМВ ф800 , малко е по скъпо , но изглежда перфектно.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Всеки от големите производители има предложение в класа "125 круизер".
          Това, че няма да ги намериш на българския пазар е друга тема. У нас избора се свежда до китайските предложения, но те не са ми ясни. Разгледай тези модели:

Yamaha XVS 125 Dragstar, Yamaha XV 125 S Virago, Yamaha YBR125

Honda VT125C Shadow, Honda CA 125 Rebel и по-старата Honda CM 125 C

Suzuki Marauder GZ125, Suzuki Intruder 125, Suzuki GZ 125

Kawasaki Eliminator 125...
          Последно редактирано от Димо; 19-12-10, 13:43.
          ______2
          Е = MZ

Коментар

Имам приятели в Силистра точно с такова 125цц Вираго. Произведен е някъде в периода 97/99г, но беше докаран от Германия преди две години само на 700км, покрит с много дебел слой прах. Мисля, че имаше някакви ядове с резервоара и карбуратора от продължителното стоене, но е обслужен и се кара от жена в Силистра - върши си ежедневната работа из града с него. Единствената му забележка е предния калник - пластмасов е и предната му половина е счупена, все едно някой се е мъчил да го вдига, хващайки го за калника - така си дойде, така се и кара.
            Поради задобряването на титулярната му ездачка предстои да се сменя с някое паркетно ендуро най-вероятно...
            Та мога да изпратя повече подробности и контакти на собствениците, ако имате интерес.
            Последно редактирано от Shider; 19-12-10, 12:35.

Коментар

От: Избор на 125 сс круизър

Има и Хонда Варадеро 125 кубика. Почти като голямата е, но е 15 коня. Това е последният модел с тази кубатура, а първият е от 2001 година.
              http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...adero%2011.htm
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

Сложна работа, 125 си е 125. За какво мислиш да ползваш мотора? Ако е за града - окей, но за дълъг път....не че няма и такива хора тук но все пак Моя позната продава Хонда CBR 125 на 1000 км, но май не влиза в предпочитанията ти
                Yamaha XT​M600E '98
                Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Мога да изкажа мнение само относно дерби 125 терра(само него сам го пробвал,но за малко) :доста лек и маневрен,много мека возя и да си призная по скорост и набиране не отстъпваше въобще на мойта ямаха sr250.Друго което забелязах - доста честичко имаше следи от масло около отдушника на картера(предполагам може и да е нормално,но е некомфортно)

Коментар

Honda CG125 - не е круизър на външен вид, но е вечен , икономичен и непренциозен мотор, който без проблем се вмества в бюджета ти.
                    Мисля, че има един колега, Милен, който обикаля с такъв.

Коментар

Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнение
                      Сложна работа, 125 си е 125. За какво мислиш да ползваш мотора? Ако е за града - окей, но за дълъг път....не че няма и такива хора тук но все пак Моя позната продава Хонда CBR 125 на 1000 км, но май не влиза в предпочитанията ти
                      Колега може ли да ми дадеш някакъв телефон за връзка с тази колежка защото в момента си търся точно такъв мотор ?!?!?!?!?!

Коментар

Re: Избор на 125 сс круизър

За дълъг път по асфалт се иска голяма кубатура. 125 са крайно малко. Буталото му е малко по-голямо от орех, накъде да върви като мине ТИР насреща? То направо като върви се чуди, та камо ли на баир нагоре. За повечето мотористи това е мъчение... Особено пък с пътник на мотора . Като се облечат и сложат раници, духне ли насрещен вятър ... Не знам.
                        От друга страна 125 сс за градско си е много добра моторетка. Особено ако е двутактова - лека, маневрена, нервна, пилосва се между колите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X