Здравейте. 
И аз като всички запалени моторджии много обичам да си карам моторчето и да пътувам, но моите ТТР250, и Хонда ЦБР 600 не стават много за дълги пътувания, пък и мисля да ги разкарам и двата. Та поради тази причина си търся нещо ниско бюджетно да речем до 4500лв по новичко по възможност. За момента съм се спрял на ТДМ 850 прочетох доста добри отзиви за тая машинка - нещо средно между ендуро и турърче
(ше си джиткам и в града, и по черните пътища). Но нямам идея дали е комфортен за по-дълги преходи, имам предвид дали е удобно за втория човек( малкия ми брат 65кг 17г
) Дали има място за куфари и най-важното тия спойлерченца пазят ли от вятъра? И ако някой знае какъв е разхода?!?
Между другото, лятото съм замислил да направя една обиколка из Европата, та дали е надежден тоя мотор за такава обиколкичка
? Извинявам се предварително за допуснатите правописни грешки
и ще съм много благодарен за адекватни мнения thanks

И аз като всички запалени моторджии много обичам да си карам моторчето и да пътувам, но моите ТТР250, и Хонда ЦБР 600 не стават много за дълги пътувания, пък и мисля да ги разкарам и двата. Та поради тази причина си търся нещо ниско бюджетно да речем до 4500лв по новичко по възможност. За момента съм се спрял на ТДМ 850 прочетох доста добри отзиви за тая машинка - нещо средно между ендуро и турърче

Коментар