Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на прекроен тунингован ретро JAWA-CZ 350 от соца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистрация на прекроен тунингован ретро JAWA-CZ 350 от соца

Здравейте !
    Мой познат запален авто-мотоциклетист, монтьор, собственик на автосервиз и конструктор на бъги ... има проблем с регистрация на модернизиран мотоциклет от соца.
    Каза, че е JAWA - CZ ... може и да греши с точното име но нещо от калибъра на някогашните ИЖ и ЮПИТЕР
    Срязали рамата, машината станала на 3 части. Удължили я, променили я ... Но ... дълго била спряна от движение и талонът в КАТ е унищожен и не може да се регистрира.
    Коментирахме разни варианти. Имал начин да прати мотоциклета в Германия, но регистрирали само до 100 - 150 куб. см а на този му били май 350 кубическите сантиметриии ...
    Минаха няколко часа от разговора ... и ми мина през ума ... а в самата фабрика, евентуално ... в Чехия, дали няма как да стане ?
    Гугъл показва, че са се кооперирали с Китай ... работата става дълга и широка.
    Евентуално чешката автомобилна администрация, дали не може да даде едно рамо ... ?!
    ...
    (няколко минути по-късно ) ... Те били легенда, тези 350 кубикови Яви, най-добре вървящи от соц-возилата,
    Само Ява - 500 била по-добра ...
    ...
    Дядо ми имаше 2 малки мотопедчета JAWA
    Та, молбата ми е, ако знаете някакво решение за регистрация на въпросния мотоциклет, хем със загубени документи, хем и прекроен ...
    да го споделите. Или линк към тема, статия на някой познат или преводим от Гугъл език.
    Предварително ви благодаря !

Без документи за собственост, не мисля че има някакъв шанс.Навсякъде ще трябва документ, как ще се знае че не е краден?Без талон каквото и да е МПС някой би купил само за части

Коментар

Загубен номер и талон се оправят, ама това с тунинга не знам да може. А за оправяне на загубеното, трябва да се закара нещото в КАТ за сверка на рама. Ама няма да му се зарадват ми се струва.
      пп Първо се оправят документите, после с флекса.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

Рязана рама няма никакъв шанс!!! Никой няма да издаде протокол. Да кажеме, че със сигурност е икономически неизгодно подобно начинание.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Американците правят такива преправки, но и там не е баш през просото.

Тука би трябвало Технотест да одобрява подобни неща, ама на дали.
          Те са го ударили на одобрение на всяка отделна бройка от американския пазар за по 500лв и едва ли ще се хванат с мислене.
          Последно редактирано от drukman; 19-04-26, 20:14.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Съединител - долен, ляв педал.
          Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Относно вървенето , най-много вървеше Урал без кош , после ИЖ Спорт , ЕТЗ 250 , ... , Ява 500 беше екзотика. Относно регистрацията , става с пари , ако не стане , стана с много пари.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
            X