Сигурен съм че неоткривам топлата вода,но все пак искам да покажа какво намерих в един магазин.Сториха ми се интересни неща, и взех та си купих.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Големите неща в малките ни куфари!
Свий
X
-
От: Големите неща в малките ни куфари!
Навремето ми подариха тениска подобна на тази:
Мисля че съм срещал някъде и така опаковани хавлиени кърпи.
И сега се опитвам да си представя кво би станало ако куфара пусне вода вътре в него

Последно редактирано от Димо; 15-09-11, 20:31.Калин - О88 б579I9I
Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.
-
Я пак, къде видя пяна ?
Коментар
-
Разпенват се. То си е сапунче на листчета.Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеЯ пак, къде видя пяна ?
А тениските мисля са пресовани. Не зная как. Възможно е и с вакуум
Купих на децата преди време. Голяма радост
Гледаха в легена, чудиха се ...
И после - Искам ПАК
Ама не става______2
Е = MZ
Коментар
-
Има по-хубава, пълни се от голямата туба, многократно е. Фишека се мушка в дръжката на четката за зъби. Веско Горанов ми даде такова чудо като тръгвах за Ладогата, не знам от къде го е взел. Много хубаво нещо.
Преди 15 години бях намерил и каша за миене на ръце, на таблетки. Работеше, от много години не съм виждал, въпреки че търсих. Тук някой продаваше каша в тубички като паста за зъби, също много правилно нещо.
И бебешките мокри кърпи са правилни, ако човек не е омазан с градска мръсотия. Кефа не е като от душа, но работата е свършена. Пакетите, които са с твърди капачки, не съхнат и години след като са разпечатани, скоро намери един забравен от няква брадата година - изправни са.
Тука не съм виждал, в Русия има книжно бельо. Нещо като новите противохимически наметала. Комплекта гащи и фанелка е колкото сгъната носна кърпа, попива, и не се вмирисва като текстила. После става за подпалки. Имало и чорапи, не съм виждал. Такова си струва да намерим.
Коментар
-
В Хепи на Кьосевци има автомат за четки за зъби. Срещу левче получих сгъваема четка с паста, с размерите и формата на червило.
В една бензиностанция намерих каша за ръце на Абро. Може да се ползва без вода - търкам, бърша с парцала и продължавам. Ръцете почти не лепнат. Ако има малко вода - съвсем - изплаква се със съвсем малко.
Малко шишенце от лекарства, пълно с течен сапун е достатъчно за няколкодневна поддръжка на хигиената. Водата е от сгъваем душ - заема никакво място.
Термобельото е по-малко по обем от памучното, не държи мокро и след пране съхне бързо. Ако е останало влажно - на гърба ми изсъхва още по-бързо, особено в движение. Имам комплект от Луис, типично лятно е и макар, че е дълго, лятото под екипировката се чувствам по-добре с него, отколкото с памучно.
Взех си едноместна палатка - сгъната е колкото летния ми чувал - колкото два буркана за компот. Разгъната наподобява ковчег и е толкова тясна, но се спи комфортно.
Определено тенденцията при мен е минимализъм, писнало ми е да друсам тежкия куфар по черно. Налагало се е да свалям всичкия багаж, за да вдигна мотора. А когато е малко, се сваля по-лесно и бързо
Коментар
-
А къде се намира този магазин или как се казва, че ми стана доста интересно.Първоначално публикуван от suzuki750 Преглед на мнениеСигурен съм че неоткривам топлата вода,но все пак искам да покажа какво намерих в един магазин.Сториха ми се интересни неща, и взех та си купих.
Коментар
-
Визирах салфетките, които стават такива от таблетка потопена във вода, аз съм виждал "вечен" сапун - някакъв метал ц овална форма, с който като си натъркаш мокрите ръце се образува пяна.Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнениеРазпенват се. То си е сапунче на листчета.
А тениските мисля са пресовани. Не зная как. Възможно е и с вакуум
Купих на децата преди време. Голяма радост
Гледаха в легена, чудиха се ...
И после - Искам ПАК
Ама не става
Коментар
-
Най-близкия май е в ГърцияПървоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнениеА къде се намира този магазин или как се казва, че ми стана доста интересно.
http://www.lifeventure.co.uk/htm/ret...rnational.html
Иначе забелязах, че някои от тези продукти се предлагат и в yxa.bg.Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
. 
Коментар