Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frank likes to ride

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Frank likes to ride

Освен, че му харесва да кара, очевидно и камерата му се отдава отлично на Франк...
    Ето няколко прекрасни прекарвания на свободното време отвъд Голямата вода... И още по-прекрасно фото-отразяване с много невероятни снимки...
    http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=536451
    Последно редактирано от Shider; 04-04-10, 12:56.

До: Frank likes to ride

Не знам от къде го изкопа това , но ....НЕВЕРОЯТНО ГОТИНИ СНИМКИ !!! БРАВО!!!!

Коментар

Някъде, но незнам къде, нито кой.

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=536451

Много бях впечатлен и го пускам.Може и да се повтаря,ако е така сори.
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

До: Някъде но незнам къде,нито кой.

Човек , заради тия 29 страници със снимки не можах да работя вчера(някой май също го беше пуснал ) . Не лигите ми изтекога ами .....днеска съм направил 600км и обърсах цялата североизточна България .....Силистра , Русе, Добрич и за капак до Дългопол през Провадия -Айтос прохода. Лошото е , че карам сам и е ужасна скука. А тия хора на снимката(броя ги някъде 17-1....как им завиждам , че почиват по тоя начин.

Коментар

Заслужава се да се види. Рядко толкова много снимки изпълнени с динамика на едно място.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

На тоя фотото му сигурно струва колкото мотора му
            Ако тука имаме такъв асфалт,не само ще обичам да карам ами
            ще обичам и да спинкам на него.

Коментар

Уникални снимки,уникален асфалт даже човека си пише накъде отиват,имаше уникални снимки от Парка Йелоустоун..направо страшни пътища имат в тази Америка,уникален асфалт а за техниката на 4 страница пише че използва Pull Canon 5D и даже има снимка в огледалото,не се интересувам аз от такива неща и не карам по шосе но това си заслужава да се види от всеки!!!!
              [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Някъде, отвъд океана... Този юнак със сигурност е професионален фотограф.
                Първоначално публикуван от egerchev Преглед на мнение
                ... Лошото е , че карам сам и е ужасна скука...
                Почти всички тук, караме по-често сами, за разлика от чопъристите...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  ...Почти всички тук, караме по-често сами, за разлика от чопъристите...
                  Джорджо, Егерчев, ще ви дам няколко причини. Изберете си тази, която най-много ви харесва:

Щастието е самотно занимание. - а ние сме безкрайно щастливи карайки мотор (дори и сами).

Богатството е самотно занимание. - а карането на мотор нас ни обогатява душевно.

Очакването е самотно занимание. - а ние очакваме с трепет всяка възможност да покараме и дали сме сами или не не е най-важното.

Търсенето на истината е самотно занимание. - търсенето на истината за живота е още по-самотно занимание.

В реалният живот, диарията е самотно занимание. "No Comment!!!"

И накрая любимото ми (цитирам Петко Тотев - наш алпинист, покорил Еверест):
                  "Височинният алпинизъм е самотно занимание!"

Някой да не се разпозна?
                  Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X