Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Globe Riders - Discovery Channel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Globe Riders - Discovery Channel

В къщи телевизия не гледаме и реших да отворя нова тема - хем да питам, хем да насоча вниманието на други заразени.

По Discovery Channel са почнали да пускат един сериал за едно невероятно пътуване по Silk Road. Легендата Helge Pederson (http://www.globeriders.com) го организира. Сериалът се казва Globe Riders, но няма никакво инфо (нито на discovery.com, нито на globeriders.com) колко серии са направили от DVD-то и т.н.

Скъпата ми съпруга го намери в един от "ония сайтове", но са само 4 серии. Някой знае ли колко серии са общо и каквито и да било други детайли? Признавам си, че сериите са повече ориентирани към елемента 'туризъм' отколкото към 'adventure riding', но все пак не мога да го пропусна предвид оскъдното представяне на този сегмент в mass-медиите.

Предварително благодаря!
    Поздрави!
    You'll never find out - I got no key hole....

До: Globe Riders - Discovery Channel

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
    В къщи телевизия не гледаме и реших да отворя нова тема - хем да питам, хем да насоча вниманието на други заразени.

По Discovery Channel са почнали да пускат един сериал за едно невероятно пътуване по Silk Road. Легендата Helge Pederson (http://www.globeriders.com) го организира. Сериалът се казва Globe Riders, но няма никакво инфо (нито на discovery.com, нито на globeriders.com) колко серии са направили от DVD-то и т.н.

Скъпата ми съпруга го намери в един от "ония сайтове", но са само 4 серии. Някой знае ли колко серии са общо и каквито и да било други детайли? Признавам си, че сериите са повече ориентирани към елемента 'туризъм' отколкото към 'adventure riding', но все пак не мога да го пропусна предвид оскъдното представяне на този сегмент в mass-медиите.

Предварително благодаря!
    Поздрави!

Илияне имам го диска,ако не ме лъже паметта са два диска,но не зная колко серии.
    Срещу нещо интересно(за гледане),мога да ти го "завъртя",та да не чакаш сериите по Дискавъри.

Поздрави,
    търся си подписа....

Коментар

Мони, "завърти" го направо в ФТП-то...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Мони, "завърти" го направо в ФТП-то...
        Джиорджо,с най-голямо удоволствие,но да не ни упрекнат в нарушаване на авторски права.

Пичовете са страхотни и правят невероятни турове,а самия Хелге Педерсон е просто една легенда.Най-малкото от уважение не е редно!

Който желае съм насреща,но нека получа оторизация за това!

Поздрави,
        търся си подписа....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X