Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Генадий Шатов от Молдова обикаля света.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Генадий Шатов от Молдова обикаля света.

Ето сайта му. http://www.filosof.md/ В момента тече въпросната обиколка. Минал е част от Европа и Азия, обиколил е Австралия и в момента е в Африка. Изчислил е че тази обиколка ще продължи, около 700 дни, или две години, общо към 100-140 000 км и ще му струва, около 100 000 евро. Има много интересни описания и приключения през местата, където е минал, снимки, филми на места. Има интревюта, в които разказва за плановете си. Подготовка на мотора и т.н.
    Много хубав сайт с много цена информация за пътешествениците!
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

До: Генадий Шатов от Молдова обикаля света.

Сайта му е страхотен, а той си описва много добре пътуванията. Един от идолите ми в описанията.
    Много ме кефят разбиранията му за живота (е, някои де ).

Коментар

Не знам дали следите сайта му, но Генадий редовно описва приключенията си, за разлика от Джови.
      В Зимбабве го нападнали трима негри с мачетета тъкмо спрял, за да прави лагер. Били се и нашият човек ги победил с една сопа. Разбира се не минало без поражения и по него... После го спрял войник с автомат и се опитал да го арестува. Нашият човек му дал визитна картичка със снимка, и докато оня я разглеждал той дал газ и избягал...После го вкарали в ареста на полицията в град, в Ботсуана.... Няма да преразказвам, по-добре го прочетете.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Генадий приключи с Африка. Бойко и Мони могат да получат от пътеписа му доста актуално инфо, за това какво ги чака.
        Сега следва Южна Америка.

Коментар

Благодаря. Следя с интерес пътуването, а и човека доста увлекателно пише.

Коментар

Генадий е доста луда глава . Ето това http://www.filosof.md/istoriya/#more-795 тотално ме убеди в това!

Коментар

Генадий е вече в Южна Америка, има и отчет на сайта ... приятно четене

Коментар

От: До: Генадий Шатов от Молдова обикаля света.

Не знам дали някой му следи сайта, но въпреки това, нашия човек вече нагази Северна Америка.
                Малки проблеми (двумесечни лъжи и разкатавания) с гаранционното обслужване на БМВ, няколко хиляди долара минус, хиляди перипетии и хиляди интересни истории.
                Уникални пътеписи. Уникални!!!

Коментар

От: Генадий Шатов от Молдова обикаля света.

Ами снимките! Невероятни!... От Аржентина, Чили и Перу снимките са все едно от друга планета!!!
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

В Панама и Коста Рика направо му се разказа играта от ядове и неприятности. Според него в Латинска Америка е по-тежко и опасно, от колкото в Африка.
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Изчетох каквото има качено до момента от приключенията на Генади Шатов. Уникален екземпляр.
                      На места съм падал под масата от смях, на места аха да не му повярвам, но изчетох всичко на един дъх.
                      Мога само да съжалявам, че не са много хората тук, които ще го разберат. Не става дума само за честото вмъкване на разговорни, а често и на съвсем диалектни лафове, има един такъв ... чисто руски мироглед, който може да се стори странен, а на моменти и непонятен не само на българите.

Иначе си струва, не само за да преживееш цялата одисея, а и за да проследиш как се променя човек по Пътя.

По едно време се замислих дали да не искам разрешение (от Шатов де) да го преведа, но материала е твърде много и е дявол и половина да се преведе както трябва...
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Най-накрая са му оправили мотора (баси, 3 месца!!!) и Шатов вече е в Никарагуа.

Между другото, имам въпрос към моторджийте (щото аз не съм) - може и да бъркам, но от някои снимки, а и от описанието, оставам с впечатление, че Генади кара с минимум екипировка. Никъде не се споменават ботуши примерно, а само маратонки разни. Аз ли нещо не съм разбрал или пича го дава малко безотговорно в това отношение?
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Така е, с маратонки кара. Той си е сложил на мотора едни огромни степенки за цяло стъпало, като на Харли и така си кара с маратонки. Избора си е негов. За това два пъти вече му се надува здраво глезена на крака при падане.
                          Златомир Попов - Forry

Коментар

я не думал что за моим путешествием следят и в Болгарии. буду рад встретиться когда приеду в Болгарию. спасибо всем.

Коментар

Здравствуйте. Я не думал что меня читают и в Болгарии. спасибо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X