Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мечта

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Мечта

    Не ми се правят коментари; незнам и какво да кажа....



    Последно редактирано от Димо; 17-11-09, 13:57.
    Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

  • #2
    До: Мечта

    Не само на теб не ти се правят -всички , които влизаме тук си мислим само за това , но ........някои го реализират в по- голяма степен , някои в по-малка. За това са мечтите....А в момента в който се сбъдне една мечта, всеки преживява своя кратък миг на щастие и нирвана ...и.............идва следващата мечта. НАЙ-ВАЖНОТО Е , КОГАТО ЧОВЕК ЕДИН ДЕН ОСТАРЕЕ, ДА НЕ ГО Е ЯД , ЧЕ НЯМА СПОМЕНИ. ЖИВОТЪТ Е ПРЕКАЛЕНО КРАТЪК ЗА ДА СЕ ПРОПИЛЯВА!!!

    Коментар


    • #3
      До: Мечта

      На всеки му се иска, да. Включително и на мен. Затова се замислям колко ли излиза едно подобно толкова дълго пътешествие. По груби мои сметки едно подобно 6 - годишно пътешествие би излязло около 90-100 хил. лв.

      Коментар


      • #4
        До: Мечта

        Според мен такова пътешествие се смята на края колко е излязло (ако изобщо може да се сметне). Този който го прави сигурно спира , работи, пак продължава и.....до където стигне .SHOW MUST GO ON!!!! НО в такова пътуване по-важното е не целта , а самото пътуване ...това е свободата .....сам да избираш дали да завиеш на ляво , на дясно , да спреш или да продължиш. Ние тук в БЪЛГАРИЯ го разбираме трудно, защото всеки се е вкопчил в мизерната си собственост , която му дава измамно чувство на сигурност , а това , че не забелязва как животът си минава и на финала ...нищо. Ония в другите страни са май по- друго яче устроени ...не искам да коментирам как е по- правилно- за всеки е различно.
        Изобщо не ме интересува материалното състояние на Мони или Бойко , но дано осъзнават колко са богати със спомените , които имат . Според мен това е нещото към което трябва да се стремим всички.3800 км в Тибет независимо с какво са богатството, което никакви пари не могат да заменят. Най- искрено пожелавам на всички много пъти по 3800км там , където са мечтите им . Баси поста!!!! Дано сте го дочели щото май големи глупости изръсих

        Коментар


        • #5
          До: Мечта

          Мария, отдалече ти личи, че още си влюбена в СуперТенерето, само се чудя защо се тормозиш с тоя мотор със стърчащите...цилиндри.
          А за пича - няма да кажа, че и аз искам, горд съм че съм от отбора на СТ-тата.

          Коментар


          • #6
            До: Мечта

            Първоначално публикуван от egerchev Преглед на мнение
            Баси поста!!!! Дано сте го дочели щото май големи глупости изръсих
            Да но са истина ! На всеки един му се е искало да каже "майната на всичко" и да отпраши на някаде без цел и посока , но малко са хората които го правят . Надявам се след време , живот и здраве имам ли деца и семейство , дам ли им необходимата сигурност в живота и аз да осъществя една такава мечта! Че дори и да не са 6 год .
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X