Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един от Великите!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един от Великите!

Няма значение къде си се родил! Няма значение какъв мотоциклет караш. Важно е как и с каква упоритост преследваш и осъществяваш мечтите си! Ето един от Великите! 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=b0-G9XvSCuQ
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Ретроспекция на пътуванията и приключенията на Норали Шонмейкър известна, като Итчи Буутс.
    ТАЯ ЖЕНА Е ВЕЛИК ПЪТЕШЕСТВЕНИК!!!!
    Ние сме просто смешни в сравнение с нея.
    https://www.youtube.com/watch?v=xqZMZpgeALM&t=1878s
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

Пиклата и викат някои,а тая ако е пикла то аз съм дрисльо на Nта степен / да бе знам,няма нужда /.

Ега не тръгна през Афганистан сам без брада ма с цици………луда по цялата глава тая
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        Ни брада ни цици но от това, което прави - сигурно има па топки.
        Ма най-вероятно просто не е сама тая пикла!

Изгледах и сериите в Афганистан, Май тия с бялата колата се опитаха да я отвлекат. Талибаните не са единна власт.
      Дори и да оставим талибаните, инфраструктурата, хотели , храна и гориво прави Афганистан недостъпна за туристи.
      Тея са в каменната ера.

А за топки, ни руснаци ни американци успяха да се задържат там.

Еспер , ако имаш унитарна държава, може да има някой зад нея, но в тая пустош ... какво ще и помогне
      В Пакистан в някой области и осигуряваха ескорт.

Коментар

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
        ...Дори и да оставим талибаните, инфраструктурата, хотели , храна и гориво прави Афганистан недостъпна за туристи...
        Има различни видове туризъм
        Виждал и съм срещал групи и хора, които влизат да карат там.
        За някои точно такива първични условия са предизвикателство и кеф а не в Алпите.

Афганистан изобщо не е недостъпен нито пък забранен,
        Обаче това, което прави пиклата е на друго ниво
        Враг усраине

Коментар

Мен норали си ме кефи , отдаван спрях да се връзвам на Мировото - "пиклата" )) Гледам си я и си мечтая ))
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X