Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Китай-5 Африки Туин, 1 Адвенчър,3 Патрола и 1 ТLC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Едно пътешествие - един свят

Специално за Жоро XR 600:
    http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=201472

Коментар

Даа...

Хората доказват, че ХР 400 става и за пътешествие, а не само за кози пътеки...

Страхотен мотор!

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Африката Преглед на мнение
        Ох, как ми се пътува? Ама пусти пари, къде да ги намеря толкоз , че да стигнат за всички мечти?
        Тази същата банда се свърза с мен преди време с молбата да им направя връзка с българския клуб на Африка Туин. Обаче той не съществува!! Желаеха другото лято да обиколят БГ.
        OOO ато гледам гледам маи с мен трябва да ги свъргеш защото мяма друг кои да ми уидиса на десет дневните ми пътешествия хаиде тъкмо незнам на къде ще хващам това лято

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
        Много е важно спътника да ЗНАЕ КАК да се вози на мотор
        Ако може да се вози, тогава за шофьора е песен. Те имат хиляди км пътешествия - свикнали са.

А какво по-хубаво от това да споделиш такова пътешествие с любим човек?!

Абе хората се обичат...

п.п. Аз жена ми я возя по гората, по пътеки - с Африката, с ХРа... И нямам проблеми... Важното е да се слее с тебе, за да не ти е дисбаланс
        ММ да много си прав ,такае аз 2 пъти съм бил до бъбрека на 7-те рилски със нежна половунка зад мен никакъв проглем,особено 1-вия път преди доста години когато хабер нямаше да се прави лифт и пътя до новата хижа бе чудо то сегакво-магистрала!!!
        Последно редактирано от giorgio; 09-03-09, 17:09.
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър
          ММ да много си прав ,такае аз 2 пъти съм бил до бъбрека на 7-те рилски със нежна половунка зад мен никакъв проглем,особено 1-вия път преди доста години когато хабер нямаше да се прави лифт и пътя до новата хижа бе чудо то сегакво-магистрала!!!
          Така е чичко Фър.Но зависи мого и от този който кара мотора.Помниш ли когато ме изкара от Енина до горе,кадето спуках гумата на АТВто.Шапка ти свалям.Аз съм твоя адаш от Плевен с правеното АТВ.
          Поздави от Австралия.

Коментар

ееееееееееееееее голяма красота бе,бах то на тия поляци да им завиди човек бе,от тук че чак оттатък балкана,пътчето де го е показъл todos пък си е и бахти слаломчето,жоро благодарим ти за предоставените и лиготечящи снимки(и линкове)
            Последно редактирано от Shifta; 13-12-08, 09:37.

Коментар

Първоначално публикуван от coclino Преглед на мнение
              Така е чичко Фър.Но зависи мого и от този който кара мотора.Помниш ли когато ме изкара от Енина до горе,кадето спуках гумата на АТВто.Шапка ти свалям.Аз съм твоя адаш от Плевен с правеното АТВ.
              Поздави от Австралия.
              Ей Ники,голяма работа си.Чакаме снимки от Австралия.А защо пък да не пуснеш тема в форума,за австралийската пустош Знам че не си там,ама трябва да се потрудиш малко да видим и ние какво е там.И без това мериш улиците по цял ден.И обясни на хората как стои въпроса с времето там,че ще кажат :Бе тоя нощем не спи лиииии

Коментар

Първоначално публикуван от coclino Преглед на мнение
                Поздави от Австралия.
                Ооо Адаш,мерси за шапката и за крилатата фраза ЕИ ТОВА КАРАНЕ ЧАКАХ Ати какво правиш чак там? Я пусни някоя снимка от тамошната моторджииска гилдия ако има такава?
                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

И тези момчета са от Полша, мисля че е писанов във форму за тях. Имаха и една "разходка" в Карпатите, но не я открих.
                  http://motosyberia.com/
                  http://motoafryka.com/2005/

Коментар

Много красиво, и интересно. 2 часа минаха ей така, с тая тема. Утре продължавам нататък, с другите. Ще ми се и на мен да посетя някой ден тези места.

Коментар

Браво ,браво това е мечта...Красиви снимки,мъжки препятствия и
                      много, много различни светове.Прекрасна природа и със сигурност
                      група живеща и работеща като един!Страхотни са тези поляци.Не забравяйте ,че поляците пътуват отдавна те са и с опит.За такъв преход трябва сериозна подготовка и много единомислие!
                      Тука може да каже нещо Мони.
                      Нямаш гит,сам правиш маршрута,сам избираш мястото за бивак,каде да се зарежда и куп др.неща.А също интересно е как са влезли в Китай.Някъде четах,че не можеш да влезеш без китайска книжка за мотор.??????
                      Наско
                      [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Първоначално публикуван от lazov Преглед на мнение

Нямаш гит ....
                        ....А също интересно е как са влезли в Китай.Някъде четах,че не можеш да влезеш без китайска книжка за мотор.??????
                        Наско
                        Те, не ползват гид. ТЕ СА гидове

Не са влезли в Китай. Т.е. влезли са, но без моторите въпреки, че всички документи на тях и моторите им са били ок. и са имали китайски табели. Влизането им съвпада с откриването на олимпиадата и няколко тер.акта в Китай, което води до забрана за движение на чужди МПС-та.

П.П.
                        Това не ми го казаха те-поляците Написано е в темата им, която може да прегледаш в посочения още в първия пост линк sambor1965 приключи с историята и снимките от това невероятно пътуване в края на миналия месец.
                        Последно редактирано от Димо; 03-04-09, 18:30.
                        ______2
                        Е = MZ

Коментар

Громов е влизал в Китай с мотор и е ходил до Пекин и Шанхай. Но на границата мотора му е бил качен в камион за да я пресече. Не е имал китайска книжка и китайски номер. Ето част от неговият сайт с описание на това приключение. http://fireworks.ru/moto/china.htm
                          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                          Златомир Попов - Forry

Коментар

Да, Громов е влизал, през 2001 и ни писа писмо как.
                            Т.е. ние му писахме да ни пише, какво е пишело в писмото
                            И той писа ...

Обаче тук не става дума за Громов

П.П.
                            "Мне хочется сказать Большое Спасибо:
                            ...
                            ...
                            Максу Иванову за волшебное письмо, помогавшее при общении с китайцами"
                            Последно редактирано от Димо; 03-04-09, 21:48.
                            ______2
                            Е = MZ

Коментар

Да. Това и на мен ми направи впечатление. Явно въпросното писмо е било написано с йероглифи. Няма ли начин да пишете и Вие на г-н Макс Иванов?
                              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                              Златомир Попов - Forry

Коментар

Страхотни снимки супер са гледките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X