Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Crazy Russian 10000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Crazy Russian 10000

Вадиш си руак виза в София и си караш в цяла Русия. Необходима е многократна (2, 3 или многократна годишна) само в случаите, в които пресичаш държавната и граница. С Башкортостан, Калмикия, Кабардино Балкария, Дагестан (не, че са по маршрута) и т.н. това не е така, тъй че си караш спокойно с еднократна. Проблем би бил, че еднократната мисля е ограничена до 30 дни. Въпреки, че точно при това препускане това май няма да е проблем
    ______2
    Е = MZ

Коментар

Едномесечната е туристическа виза. Най-големите бързаци ги устройва. 10 дена до Владивосток и 10 дена обратно и ставате направо двойни победители! Уникално! Направо ги удряте руснаците в земята! Даже Ви остават още 10 дена в запас, за всеки случай и за разглеждане на забележителности.
      Все пак си мисля, че е по-добре да вземете тримесечна бизнес виза, която, май че струваше 175 евро. 45 дена преди тръгването се подават документите. Паспорт и две снимки. Има фирма там, при руското посолство в София, която ги урежда нещата. Успех!
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
        Все пак си мисля, че е по-добре да вземете тримесечна бизнес виза, която, май че струваше 175 евро. 45 дена преди тръгването се подават документите. Паспорт и две снимки. Има фирма там, при руското посолство в София, която ги урежда нещата. Успех!
        Да. Като трябва да се знае, че тази бизнес виза е двукратна. Т.е. в рамките на три месеца е възможно да се напусне Русия и да се върне човек пак, примерно след обиколка в Монголия или Казахстан.
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Интересно!! Не би следвало да е толкова страшно, колкото го описва г-н Владич. Както по-горе бе писано, въпрос на нагласа. И по-голяма бака за бензин. Да се сведат "ненужните" спирания до поносима бройка.
          Gnome Rhone AX2 800 1938
          Yamaha XT600Z 1VJ 1986
          Husqvarna Te 510 1989
          Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Кораво ще е със сигурност, но я си спомнете едно време когато нямаше движение как се правеше София-Слънчев Бряг през под-балканския за три часа и половина без да хапеш самурайския меч. Някой даже съм чувал, че за два часа и половина са го правили с мотор по онова време. Ако маршрута е по леко натоварени пътища няма да е чак такъв проблем. Само не знам с мицките как ще се оправи, че там съм чувал че са лоши и безмилостни.

Коментар

Кои са препоръчителните вериги бензиностанции в Русия?

Коментар

Първоначално публикуван от T-Mac Преглед на мнение
                Лукойл
                Газпром
                Роспетрол
                работят със карти
                Димитър Анастасов
                d.anactacov@gmail.com

Коментар

Първоначално публикуван от МИТЬО(питона) Преглед на мнение
                  Лукойл
                  Газпром
                  Роспетрол
                  работят със карти
                  Работят по уникалния метод с предварително вземане на парите и после ако искаш до горе си доплащаш кеш. Хич не са радостни касиерите на тоя начин на плащане. Общо взето най-добре е кеш да си имаш...
                  LZ2NKM

Коментар

Всички стават, но ако искаш си вземи някаква добавка за бензина. Ще стискам палци за участието ти и си вземи SPOT да клюкарстваме.

Коментар

http://sinus.vl.ru/forum/showthread.php?t=32377
                      Това са регистрираните за сега участници в руското състезание. Колегата от форума Кирил Иванов с ник "Т-Мас" и мотор КТМ 990 S се е регистрирал, така че ще имаме и българско участие. Аз ще следя с интерес "гонката" въпреки отрицателното ми отношение към подобно "състезание".
                      Пожелавам безавариино и безпроблемно придвижване на колегата по маршрута, и успех!
                      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                      Златомир Попов - Forry

Коментар

Едно е да се регистрираш, друго да тръгнеш, трето да стигнеш и т.н.

Коментар

Стягай се колега. Трудно начинание си е! Май за асистенция и дума не може да става?
                          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Е, какво му се чудиш. Виж на Дакар какво пият да не се уморяват и да не им се спи и давай газ.

Коментар

Така си е - тоя формат е за хора, на които просто им се кара мотор , без да им се пречи. Който е такъв , ще ме разбере, Т-Мака е такъв ,
                              наясно е каква е идеята .Защо ли изобщо не съм изненадан, че се е записал. Има една подробност обаче -разполага и с може би най подходящия
                              за бързо придвижване из Русия , мотор .

Коментар

Тоя е по-подходящ
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-srMDZTm-M.jpg
Прегледи:1
Размер:66.6 КБ
ID:5453430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X