От известно време следя пътуването на този пич и когато видях, че е влязъл в България се свързах с него. Оказа се, че е отседнал в Крайморие и със Серго и Коцето отскочихме да се видим с него. На път е от 2010-та година, навъртял е над 85 000 км до този момент и ще продължава! Интересен човек е, има какво да разкаже. Още няколко дни ще е в България, споменахме му за мото-кампа на Дъг и вероятно ще се отбие там (утре вероятно). Ето това е сайта му:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мексиканец обикалящ света - в България
Свий
X
-
От: Мексиканец обикалящ света - в България
А аз понеже съм зле с чуждите езици нищо не вдявам,ама можеш ли да дадеш някакви подробности за движението му в България? Някъде да го попресрещнеме,ще си взема с мене и преводач!Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнениеОт известно време следя пътуването на този пич и когато видях, че е влязъл в България се свързах с него. Оказа се, че е отседнал в Крайморие и със Серго и Коцето отскочихме да се видим с него. На път е от 2010-та година, навъртял е над 85 000 км до този момент и ще продължава! Интересен човек е, има какво да разкаже. Още няколко дни ще е в България, споменахме му за мото-кампа на Дъг и вероятно ще се отбие там (утре вероятно). Ето това е сайта му:
http://www.elmundoendosruedas.com/english/welcome.htmlИво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Току-що гледах и не знам дали е тръгнал и на къде. Каза, че маршрута му ще е през Велико търново, Пловдив....след това през Гърция и към Турция, но дати не спомена. Трябваше вече да е минал от там, но му дадох една половинка ракия за спомен от България и той взел че я обърнал същата вечер като се видяхме и на следващия ден написа в страницата си във Фейсбук нещо от сорта 'май съм с пробита глава днес'
СПОТ-а му все още показва, че е в крайморие. Ако имам някаква информация ще пиша, дано да не е напуснал транзит, каза че ще се отбие при Дъг.....
Коментар
-
Гледам на СПОТ-а че е тръгнал на запад, но на къде не знам. Ето СПОТ страницата му:
Коментар
-
Благодаря,ама той нещо май се е заседял,това ако е включено през колко време се обновява?Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнениеГледам на СПОТ-а че е тръгнал на запад, но на къде не знам. Ето СПОТ страницата му:
http://share.findmespot.com/shared/f...8v0xTdNsjvNetjИво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
През около 10 минути!Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеБлагодаря,ама той нещо май се е заседял,това ако е включено през колко време се обновява?Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Включва спота, само когато се движи по маршрута, но не и когато се мърлячи из градовете
Коментар