Изключително интересно! Много се чудих и смях, а после казах - евала на пича!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С мотопед през зимата в Сибир.
Свий
X
-
С мотопед през зимата в Сибир.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - ForryТагове: Няма
-
От: С мотопед през зимата в Сибир.
Владич ... откъде го изкопа тоя!?!
Умрях да се хиля .... особенно когато му е гръмнала бутилката с газ,..... и плача по загубената водка ....
А, как е описал облеклото ....
Много луд пич! Ама .... много!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
-
Щофьорите се снимали с него, като с Йети, даже някакъв го посъветвал да взима пари за тая работа....Ами пък, когато си запали палатката....
Само руснак може да направи толкова щуротии за толкова кратко време и то хей така, естествено, без да иска....
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Чак ми стана студено като го четох, ама Владич, колко си прав в горното ...Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеСамо руснак може да направи толкова щуротии за толкова кратко време и то хей така, естествено, без да иска....

Коментар
-
...и само руснак може да ги разкаже с този специален техен хумор.Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение...
Само руснак може да направи толкова щуротии за толкова кратко време и то хей така, естествено, без да иска....

Коментар
-
Благодаря ти, тъкмо грипът се опитваше да ме събори, но този як смях ме вдигна на крака. Непобедими са.....Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеhttp://www.motovelosport.ru/articles...oto_turizm.php
Коментар
-
) Известен в средите случай, и поука за мнозина.
Прочее, този човек е рискувал наистина, и за собствена сметка. Но има и истински жалки комедианти, които правиха подобни неща със срамни бюджети и рекламна дандания из целия интернет. Естествено - не успяха, и загубиха уважението на народа.
Аз съм мързелив, не бих направил това. Но чух че едни стари другари замислят още по-голяма глупост през лятото, ако намеря пари - сигурно няма да ме изгонят от начинанието
)
Коментар
-
Направо пич отвсякъде!Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнение...и само руснак може да ги разкаже с този специален техен хумор.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар