Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С мотоциклет в Хималаите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С мотоциклет в Хималаите.

Двама руснаци обикалят из индийските Хималаи с мотори. Пуснали са много снимки от там. Много интересни! Приятно гледане.
    http://photo.qip.ru/users/kostam/3924524/?page=1
    Последно редактирано от ВладиЧ; 27-08-11, 08:05.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

От: С мотоциклет в Хималаите.

Страхотно!
    Опитах се да разпозная моторите, но...някакви ретро едноцилиндрови, четиритактови. Пистовия не го броя.
    Онази снимка на пътя, през ледника спира дъха!

Коментар

Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнение
      Страхотно!
      Опитах се да разпозная моторите, но...някакви ретро едноцилиндрови, четиритактови.
      enfield
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Моторите са ги взели под наем в Манали. Единият е Роял Енфилд Булет 500 кубика, а другият 150 кубикова Херо Хонда. И двата мотора са лицензни индийско производство. С тези мотори успяват да преминат няколко високи прохода в Хималаите по 5200 - 5300 м надморска височина, както и най-високият проход в света Кардунг Ла - 5620 м нмв.
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
          Двама руснаци обикалят из индийските Хималаи с мотори. Пуснали са много снимки от там. Много интересни! Приятно гледане.
          http://photo.qip.ru/users/kostam/3924524/?page=1
          Е не знам как успяваш,ама това направо ме разби,по много причини! Направо почват да ми се въртят едни работи в главата,ама за това по нататък! Съвсем случайно да знаеш откъде мога
          да си купя един по-големичък чаршаф на Азия или поне на Русия на първо време?
          Ама и тези а и други руснаци все повече започват много да ме кефят,за пореден път доказват,че техниката не е най-важното нещо!
          Последно редактирано от suzuki team; 28-08-11, 06:56.
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Софиянци да кажат дали в София има книжарница с такива карти. Иначе аз поръчах от тук. http://www.maps2anywhere.com/Maps/Russia_road_map.htm
            Златомир Попов - Forry

Коментар

Много бърза реакция,БЛАГОДАРЯ,ама то навсякъде на некви чужди езици пише! Ако беше на руски щеше да е прекрасно!Ако ми кажеш какви пари е ще ти ги донеса и после ще дойда да си я взема,по-лесно ще ми е! С тия пущини все още се оправям много трудно! Само ако не те притеснявам!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Атласа на Русия и картата са на руски език. Сина ми ги поръча по интернет, плати с някаква кредитна карта и всичко пристигна в у дома в къщи.
                Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X