Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По Монголия и Алтай - филм.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• По Монголия и Алтай - филм.

Едно пътешествие на руснаци по Хакасия, Тува, Монголия и Алтай. Няма текст. Всичко е направено на филмчета. 6 части по 8-10 минути.
    http://www.youtube.com/watch?v=KOtzZ...eature=related
    Пускам тук само първата, а след като изгледате тази част, изскачат по ред и другите. Много е интересно и полезно! Така се правя пътешествия имаш ли средства!
    Приятно гледане!!!! И да не го изгонят някой от работа, ако ги гледа наведнъж частите...
    Този филм не се препоръчва за фенове на КТМ!
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

От: По Монголия и Алтай - филм.

Това си е чиста реклама на БМВ с спонсор БМВ.
    Чист рекламен филм са направили.
    През цялото време как се държали моторите,как показало че има пукната гума,как еди си какво.
    Така и аз мога, ако някой друг плаща.

Коментар

И какво от това? ... И аз карам 15 години вече Хонда и на мен ми се ходи в Монголия с придружители, ама никой не ще да ме спонсорира и да ми даде пари за това, че карам Хонда!?!?!?!
      Пък БМВ са дали, (ако са дали) и за това има филми за БМВ, а пък за Хонда няма... За това все повече на такива места се карат БМВ-та и все по-малко Хонди...
      Аз нямам нищо на против да ми пускат такива филмчета с Хонди. Пак ще се кефя на природата и на местата, през които тези минават и даже ще се надувам, че и аз карам Хонда като тях, но за съжаление действителността е друга...
      А пък и аз, ако намеря пари, след Африката която сега карам, и аз ще си купя БМВ ГС Адвенчър, а няма да си купя Варадеро примерно, но това е вече друга тема.....
      Последно редактирано от ВладиЧ; 16-04-11, 21:26.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

БМВ винаги са давали по-лесно мотори за подобни пътешествия. Така беше и с Юън Макгрегър, и Чарли Бурман - след като КТМ ги издъниха за Лонг Уей Раунд пак БМВ им дадоха мотори.

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
          Аз нямам нищо на против да ми пускат такива филмчета . Пак ще се кефя на природата и на местата, през които тези минават и даже ще се надувам, :
          Е да ,много ясно че ще се кефиш,кой няма да се кефи.
          Но това филмче нямаше много много природа ,особено 4-5-6 част даваха за моторите повече.
          Аз се кефя на всички филмчета,не съм някъв маняк на марките.
          Ако имам пари ще карам от всичко по малко(по сезон да кажем)

Коментар

http://one-out.blogspot.com/
            Это не реклама.
            Ездит сам и собирается в кругосветку.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X