Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Картичка от Турция (с мое участие)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Картичка от Турция (с мое участие)

Този август направих едно интересно пътуване. От доста време се уговаряхме с двама американци, мъж и жена (не съпрузи) , да направим обоколка из Турция. Малко преди старта нещо се случи и дойде само ... мадаматааа. Така се оказах в двйно приключение. В този линк се съдържа репортажа на Nancy ( така се каза) за съвметното пътуване http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=620475
    Организацията, маршрута, навигацията и повечето снимки са мое дело.

От: Картичка от Турция (с мое участие)

Нанси има различна гледна точка. Беше ми много интересно да изчета пътеписа ...

А за догодина ..??
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Лъчо , освен да ти кажа БЛАГОДАРЯ и БЛАЗЕ ТИ за друго не се сещам.!!! Само да попитам : В средата някъде на пътеписа се вижда , че на БМВ-то на мацката се е счупил лоста за скоростите. Защо не го свалихте и да го заварите отделно , а така на мотора няма ли опасност да се прецака електрониката ? А ако както ми се стори , лоста е заварен и от другата страна на оста и не може да се свали , евала за ентусиазма на пътуващите с такъв мотор ! Не знам дали някой от тук би тръгнал с така заварено лостче. Да дава Господ само здраве и повече възможности за такива пътувания!!! Поздрави !!!

Коментар

Тоза заварка беше пълна импровизация. Аз не присъствах в момента , в който мадамата си беше уговорила 'ремонта' . Когато видях щях да припадна. За електрониката бяха взели мерки - бяха оставили двигателя да работи. Не знам дали помага, но после, за голяма изненада , проблеми нямаше.

За догодина се колебая между Мароко и Исландия . За второто трябват повечко $$$

Коментар

Мацката си търси спътник за другата година, за да обикаля пак из Турция. Повече щяла да стои по морето, но не разбрах точно кое... Дъг питал Поли по този повод, дали може една две седмици да пътува с мацката и да прави плажове и почивка в Турция с готина мадама? Поли му отговорила, че тая работа няма да стане!!!
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
            Мацката си търси спътник за другата година, за да обикаля пак из Турция. Повече щяла да стои по морето, но не разбрах точно кое... Дъг питал Поли по този повод, дали може една две седмици да пътува с мацката и да прави плажове и почивка в Турция с готина мадама? Поли му отговорила, че тая работа няма да стане!!!
            Така така. Мисли да ходи по егейското крайбрежие. Аз вероятно ще пропусна. Който иска да поема щафетата

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              ...
              А за догодина ..??
              Току виж си се сдобил с категория А.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X