намерих това видео днес. признавам,че съм фен на Дел, но идеята ми е да споделим кой как го прави у нас. все пак сигурността на пътя и живота ни /+пътниците-особено деца/ е най-важното. моето дете успя да се научи първо на скутера с равен под и седене права. после на ендурото със степенки, или пред мен,че задрямваше, а сега на чопъра-зад мен- е перфектният пътник. гледах реклами и обяви за детско столче,ама цената просто не е за мен. като километри засега сме правили без почивка от софия до трудовец, със скорост до 80км/ч.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Децата и моторите, обучение и пътуване
Свий
X
-
Децата и моторите, обучение и пътуване
намерих това видео днес. признавам,че съм фен на Дел, но идеята ми е да споделим кой как го прави у нас. все пак сигурността на пътя и живота ни /+пътниците-особено деца/ е най-важното. моето дете успя да се научи първо на скутера с равен под и седене права. после на ендурото със степенки, или пред мен,че задрямваше, а сега на чопъра-зад мен- е перфектният пътник. гледах реклами и обяви за детско столче,ама цената просто не е за мен. като километри засега сме правили без почивка от софия до трудовец, със скорост до 80км/ч.Тагове: Няма
-
От: Децата и моторите, обучение и пътуване
Тоя направи такива страшни степенки като че детето му тежи най-малко тон! Моя големия до степенките още не стига макар че на 4 години е 120см. и го возя отпред откакто е проходил. Покатерва се като маймун и се държи и с ръце и с крака за резервоара, а и аз го държа с моите крака, обаче ми се иска едни дръжки за капачката на резервоара. Има такива в ибей но първо са за другия тип капачки дето не стърчат и имат винтове околовръст, и второ са безбожно скъпи. Аз докато се наканя да направя нещо и детето ще стане достатъчно голямо за да се вози отзад! Малкия пък е на 2 години и не ще да припари до мотора!"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
-
Пред теб е изключително опасно, ако не дай боже стане инцидент. Зад теб, ако е малко, заспива и можеш да го загубиш. Да се купуват яке, каска, ръкавици и ботуши всяка година е бая разход. Без тях обаче е безотговорно...Вързано за водача или за мотора е безумие... Всеки си преценя сам какви и колко рискове да поема. Моите синове се возят от 8 годишни, но с пълна и по техен размер екипировка. От тук:Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=C-9_tUeqT2Q
намерих това видео днес. признавам,че съм фен на Дел, но идеята ми е да споделим кой как го прави у нас. все пак сигурността на пътя и живота ни /+пътниците-особено деца/ е най-важното. моето дете успя да се научи първо на скутера с равен под и седене права. после на ендурото със степенки, или пред мен,че задрямваше, а сега на чопъра-зад мен- е перфектният пътник. гледах реклами и обяви за детско столче,ама цената просто не е за мен. като километри засега сме правили без почивка от софия до трудовец, със скорост до 80км/ч.
Коментар
-
Моите и двамата ги возя, в квартала, като са заедно ще се спречкат винаги "кой първи" НО винаги само по един, с каска задължително, пред мен, сега щерката порасна, уча я зад мен, да не губи внимание, нито за момент, даже знаците учим в движение, мисля да им е полезно, колкото по-рано толкова по-добре.LZ1NIM/P
B pos
Коментар
-
благодаря за мненията,колеги! разбира се че са оборудвани с екипировка-пропуснал съм да го напиша в началото на темата. цитирам дъщеря ми преди преминаването на 1 тунел от Витиня 2016г.: "добре де за какво ми е тая кърпа на устата и без това умирам от жега". след пристигането, нещата звучаха така: "може ли да ми го подариш това шалче с черепите, вече ми е най-любимото"... колкото до разсейването, или по-скоро задържането на вниманието на пътя-една от най-добрите игри е тази да учим знаците и да се ги казваме на глас. аз дори и опитвам да пея /крещя/ песните, които харесва и постоянно бъркам текста за да ме поправят.
Коментар
-
ето и финалната част от този проект. в "тубата" ги има всичките, който се интересува от целия процес-може да проследи. на мен лично ми допада изключително много.Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеТоя направи такива страшни степенки като че детето му тежи най-малко тон! Моя големия до степенките още не стига макар че на 4 години е 120см. и го возя отпред откакто е проходил. Покатерва се като маймун и се държи и с ръце и с крака за резервоара, а и аз го държа с моите крака, обаче ми се иска едни дръжки за капачката на резервоара. Има такива в ибей но първо са за другия тип капачки дето не стърчат и имат винтове околовръст, и второ са безбожно скъпи. Аз докато се наканя да направя нещо и детето ще стане достатъчно голямо за да се вози отзад! Малкия пък е на 2 години и не ще да припари до мотора!
Коментар
-
На 5 години моят получи първият си мотор, благодарение на, което стана и перфектният пътник и в последсвие и съвсем адекватен участник в движението.В гората е изтърван дявол, но на пътя чак ме дразни колко е стриктен. Благодарение, че кара и ходи по състезания от съвсем малък, ни отърва от момента на гъзарията, когато взема книжка. Прави разлика, чена пътя живота ти не е само в твои ръце....PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар