Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sjaak Lucassen в Идилево - 13-14 юни 2014 - Horizons Unlimited Travelers Meeting

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Sjaak Lucassen в Идилево - 13-14 юни 2014 - Horizons Unlimited Travelers Meeting

ВладиЧ-а мисли да идва и да си носи палатката, ако не се случи нещо извънредно до събота. Например правителството да подаде оставка... Майтап бе хора... Ще гледам да дойда.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

От: Sjaak Lucassen в Идилево - 13-14 юни 2014 - Horizons Unlimited Travelers Meeting

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
      ВладиЧ-а мисли да идва и да си носи палатката, ако не се случи нещо извънредно до събота. Например правителството да подаде оставка... Майтап бе хора... Ще гледам да дойда.
      ..... е това е добра новина. Много ще се радвам да се запознаем.
      ..... пък и отсега те назначавам за официален говорител по всички въпроси свързани с марката BMW
      Няма кой да ни се опре .......
      0887 246718

Коментар

Хм,май ще ми промените плановете
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Аз все пропускам това мероприятие... Моля ви от сърце колеги да направите снимки и да ги прикачите тук.

Иначе--здравейте Поли и Иво!! Ние се срещнахме при вас през Октомври 2012, аз бях със Супер Тенере.

Коментар

Аз също мисля събота късен следобед да хвърля котва в Идилево.

Коментар

Избрах си най- НЕпрекия и второстепенен път до Идилево и след час тръгвам
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Благодяря на Димо и организаторите за поканата. Мото камп Идилево е страхотно място, направено с много мерак, отвсякъде лъха на приключения и пътешествия, а към гостоприемството на Поли и Иво няма какво да се добави.
                Презентацията на Sjaak Lucassen беше спираща дъха, а предвид, че не беше никак кратка, това си беше направо опасно състояние .
                Благодяря!
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Хайде де, няма ли да качите малко снимки за тези, които не успяхме да дойдем....

Коментар

Изглежда много сме изтървали. Е, хайде - десет човека бяхте, чакаме да разкажете нещо - ще продавате ли БМВ-тата и КТМ-ите?
                    LZ2NKM

Коментар

А той разказа ли за опита си да премине по леда от Аляска до Канада?

Коментар

Снимки, та снимки... Само пред компютрите седите. Направо да ви ожали човек. Ми разходете се и вижте...

Единствената Ямаха YZF - R1, която е обиколила света.

Eто я от друг ъгъл.

Имахме невероятната възможност да се докоснем до тоя мотор...

И с разрешението на собственика му даже да го яхнем...

Така изглежда отзад този мотор...

Разбира се имаше и други представители на далечните пътувания с техните мотори...

Друг поглед на двора.

Още един поглед.

Другите ми снимки са на различни модели мотоциклети на хора присъствали на срещата.

КТМ с американски номер и лебедка за самоизвличане.

Същият КТМ е с резервоар от 45 литра плюс още един страничен резервоар от 10 литра, така че кара бензин със себе си повече от лека кола.

Класиката в жанра БМВ - Адвенчър.

Моята скромна персона с тази моторетка се придвижва по света. На заден план е палатката ми.
                        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от Purple Elephant Преглед на мнение
                          А той разказа ли за опита си да премине по леда от Аляска до Канада?
                          Да, общо взето явно сериозно го е ухапала мухата за ледени приключения. Тези опити са подготовка за каране до северния полюс. Първото е било пълен провал, но после почва да прави сериознои конструктивни промени по мотора, буха едни гуми като от arctic trucks и нещата вървят напред. Планира до 2 години да направи каране до полюса. Мен лично това сериозно ме заинтригува. Нямаше възможност да дискутира надълго и нашироко за техническата част, ще използва ли съпорт и какъв, но.... 5 години пътешествия за два часа как се разказват....
                          Technical Rescue Direct - life lies in courage
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Много хора са обиколили света с мотоциклети, но този човек е над всички останали! Мотора му е всичко друго, но не и средство за обиколка на света. Обаче той го е обиколил точно с този мотор, а не с друг. Много пъти са му казвали, че точно тук с този мотор не можеш да минеш. Обаче той е минал!
                            Този човек е изключителен! Извън представите ни е! Самият контакт с него вече разширява кръгозора и хоризонтите на всеки, който е имал невероятна та възможност да контактува с него. Изведнъж разбираш, че неща, които до този момент си смятал за невъзможни, в същност са възможни и даже лесни, само да поискаш...
                            Още не мога да осмисля всичко, което този човек е направил, и това което смята да направи. Плановете за бъдещето му, на този свръх човек, също са глобални и невероятни. На кой може да му дойде на ум да се качи на състезателен пистов мотор и с него да отиде до полюса?!?!?
                            Последно редактирано от ВладиЧ; 16-06-14, 20:51.
                            Златомир Попов - Forry

Коментар

Само да допълня Владича.
                              Sjaak Lucassen е уникален човек.
                              Ще се опитам да цитирам някой негови думи, по спомен.
                              "Моя дом е навсякъде, където съм (спрял), моята къща е моя мотор, времето е моя приятел"
                              "Някой миказва, че някакъв преход е невъзможен с този мотор. Аз .. питам .. някой пробвал ли е .. Ами не, защото е невъзможно. е ... Аз мисля, че ще опитам и ...."
                              "Аз следвам моите мечти и вярвам в невъзможното"

Ако, си събера мислите тия дни ще споделя и още.
                              Един уникален човек със свободен дух, механик, моторджия, полиглот, лудо влюбен, мечтател и ... "идиот с дървена глава".
                              Много добър разказвач с тънко чувство за хумор.

Ето маршрута му:
                              5 години, 5 месеца и един ден.
                              около 250 000 км и 75 или 76 държави.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Route_2001-2006.jpg
Прегледи:1
Размер:461.9 КБ
ID:5593840
                              Последно редактирано от CarTest™; 16-06-14, 21:20.
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Голям веселяга,някой го попита как е ходил по-голяма нужда в Аляска,след няколко минути и снимка ни показа и ни обясни как става!
                                Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X