Донесох до тук малката ми разходка до Милано, и по-точно до най-голямото изложение за мотори. Имах желание да смеля снимките до клас "адвенчър", но само който е бил на такова изложение, знае че плановете са до входа. От там нататък "ТЕ" те поглъщат. Те, най-новите, най-красивите,най-мощните. Оставям на вас да си ги подредите в главите. На мен ми е още трудно. Show time...

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

EICMA Милано 2014 - Най-голямото събитие в света посветено на 2-те колела

Свий

X
- 

От: EICMA Милано 2014 - Най-голямото събитие в света посветено на 2-те колела
Гледам ги пак и им се радвам ...
Изобщо не знаех, че Бро имат нов мотор. Дори не знаех, че са живи още
Много ме радва и ретро посоката в дизайна на някои ... Triumph, ItalJet и т.н.Последно редактирано от Димо; 12-11-13, 11:33.______2
Е = MZ
Коментар
 - 

Сега забелязах темата и с голямо удоволствие оплакнах очите и си подсладих сутрешното кафе. Направи ми обаче впечатление, че видях само 1 кросов мотоциклет. Тежки ендуро имаше, но нямаше нито 1 хард ендуро.Благодаря за споделеното.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
 - 

Всички имаха ендуро и крос, нищо ново освен Husqvarna, вълк в овча кожа на Husaberg и сърце на КТМ, поредният пътник. Имаше от всичко по много, просто аз снимах това което ме кефеше.Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеСега забелязах темата и с голямо удоволствие оплакнах очите и си подсладих сутрешното кафе. Направи ми обаче впечатление, че видях само 1 кросов мотоциклет. Тежки ендуро имаше, но нямаше нито 1 хард ендуро.Благодаря за споделеното.IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO
Коментар
 - 

Бях сигурен,че ще метнеш око на темата. Адвенчър индустрията е полудяла, а религията БМВ ГС е навсякъде, от мотори през аксесоари до дрехи....Всичко е една добре смазана машина, мултимилионна. Другата мода в момента е cafe racer-ите. Там положението е много "фешън". Всички големи фирми са изкарали по нещо, но хит са малки фирми който доработват стари класики и цените стават космически. При Триумф нещага набират много голяма скорост, щанда беше като на БМВ, половин палата. На щанда на Италджет шефа беше китаец......нямам какво да кажа, освен че са запазили дизяйнера на работа......колата между другото са електрически, от по 3000EUR...въпрос на вкусПървоначално публикуван от Димо Преглед на мнениеГледам ги пак и им се радвам ...
Изобщо не знаех, че Бро имат нов мотор. Дори не знаех, че са живи още
Много ме радва и ретро посоката в дизайна на някои ... Triumph, ItalJet и т.н.IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO
Коментар
 - 

Да, това с кафетата аз не го разбирам, но и у нас има вече силни примери... Сещам се веднага за моторите на Ники от Kolov Garage
и това негово Дукати:
Както и BMWто на Евгени, направен от Galaxy по негова идея,
но дори тук във форума има хора, които се занимават с това
 - BMW R45 cafe racer
Обаче аз не мога да спра да зяпам моделите на Триумф - Scrambler и Bonnewill
 Вярно е , че съм повече фен на немските Триумф-и, пък даже и на Енфийлд (Булет примерно), но този Триумф Scrambler ми бърка директно в здравето 
Сега си мисля, че харесваме тези машини просто защото, като деца сме зяпали замечтано по тях и сега (когато може да си ги купим) ни ги предлагат отново
Гледам, че е имало и много малки фирми за екипировка... Даже си започнал с дисагите на Enduristan. Явно Асен също трябва да се стяга за EICMA доколкото неговите куфари bumot.eu стават все по-яки, а меки дисаги предстои да пусне ...
Обаче искрено ти "завиждам", че си видял това на живо ...
Даже щях да си купувам фланелката "Brough turn back to the ... salt"

______2
Е = MZ
Коментар
 - 

Благодаря на автора , на живо сигурно е уникално! Имам и един въпрос: Какви са условията да се участва на това изложение , записване , такси... , какво трябва да направя ако искам да закарам там един-два мотора?В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
 - 

Не би трябвало да имаш проблем с каквото и да било. Изложение като всяко друго. Последната палата беше само за малки фирми и търговци на оборудване. Влез в сайта и се свържи с организаторите. В момента има потенциал за малки фирми с евтина работна ръка. Китай отдавна не значи евтино и качествено.IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар