Привет на всички,прилагам ви един разказ в снимки,съборът е за откриване на сезона,състоя се днес.Имах удовлоствието да присъствам за 4-та поредна година и да срещна доста интересни хора.Както се вижда повечето са с "експедиционни машини" това е и причината да го посещавам всяка година.За разлика от предишни години ,тази нямаше сняг но времето все пак беше дъждовно за ралика от вчера когато беше към 15 градуса.Радвам се също ,че успях да пробвам новият турър на Хонда и останах доста очарован от него.Местноста е Frontone провинция Pesaro Urbino.Приятно гледане.........опс щях да пропусна,има и някоя друга Африка специално снимана за колегите собственици на такива.
Еми ако съм знаел,въпреки ,че имам навика да заглеждам рег. табели на возилата не съм ви видял.Да се надяваме ,че другият път ще се обадите,колкото до помоща тя е сигурна.Ходили сте най вероятно в Ямаха Анкона или Centauro Dorico.Мисля,че март месец трябва да дойде F3-то,ако не се лъжа.Би трябвало преди това да съм на обучение за нея в завода във Варезе.........още нищо не се знае.Едно приятелче вече си я поръча преди 2 месеца.До колкото знам е с доста добра стартова цена,някъде около 11000 Евро идваше.
Коментар