Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотори под наем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотори под наем

Привет,

Мой приятел, британец, се иинтересува дали и къде може да наеме мотоциклет и екип в България. Човекът е фен накарането в планината. Има ли фирми, които се занимават с такава дейност? Предваритално благодаря за отговорите!
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

До: Мотори под наем

Аз за първи път (чувам),както се казва.За автомобили да,за ски и екипировка да,ама мотоциклети с екипировка силно се съмнявам ,че няма.
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Има има, но не са много местата но има, за съжаление аз не знам къде, но все някой ще помогне
      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Може би за крос писта може да си наемеш ама за гората и или балкана едва ли.
        Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
          Привет,

Мой приятел, британец, се иинтересува дали и къде може да наеме мотоциклет и екип в България. Човекът е фен накарането в планината. Има ли фирми, които се занимават с такава дейност? Предваритално благодаря за отговорите!
          Имам приятел Митко който се занимава с тази услуга в БГ ако искаш можеш да видиш motoroads.com. Ако искаш може да те свържа и лично с него . Офиса е софия а моторите са БМВ ДАКАР 650 . Може да се занимае с всичко свързано с разходката му в БГ . ПОздрави и успех
          Последно редактирано от boiko73; 17-02-10, 11:15. Причина: линк...
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
            Имам приятел Митко който се занимава с тази услуга в БГ ако искаш можеш да видиш . Ако искаш може да те свържа и лично с него . Офиса е софия а моторите са БМВ ДАКАР 650 . Може да се занимае с всичко свързано с разходката му в БГ . ПОздрави и успех
            Благадаря. Няма ли интернет сайт?

Коментар

Благадаря. Няма ли интернет сайт?
              Има написал съм ввв.motoroads.com .
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Мерси много! Ако има нужда ще ти се обадя.

Коментар

За мотори незнам, но има АТВ-та ... ввв.atvsofia.com/

Коментар

Любо Африката от Варна имаше няколко ендура, които даваше под наем. Даже мисля че сам водеше групата.
                    Последно редактирано от Жоро Донечки; 18-02-10, 14:39. Причина: външен линк
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Като съм ходил към Батак да караме съм виждал АТВ и Мотор имаше пред вилно селище Росица.Ние се заитересувахме нали на кой са та да покараме малко заедно и ни казаха ,че се давали под-наем.За мотора ми се върти в главата към 50 лв. на час. Мотора беше добър на с ендуро гими.
                      П.П. надявам се да съм помогнал
                      Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

Ние даваме мотори,АТВ,джетове и шейни.Разполагаме и с трасе-супер крос.Предоставяме и водач за разходки
                        crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Не ви работи линка..

Коментар

Не ви работи линка..
                            ДА - Оправям го веднага.
                            БЛАГОДАРЯ.
                            crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Преди години(може би три или четири) имах един клиент англичанин или американец(май , че беше американец) , казваше се Джон и живееше в България, та той даваше мотори под наем в района на Боровец.Дали още се занимава не мога да ти кажа,но със сигурност някой местен ще е в течение.
                              Последно редактирано от viki terzieva; 18-02-10, 20:33.
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X