Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ФИЕРА МИЛАНО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ФИЕРА МИЛАНО

След като намерих малко свободно време, бързам да се похваля и да споделя впечатления от едно от най-големите мото изложения, което успяхме да посетим миналата седмица за два дена, а именно Фиера Милано. Аз лично, съм много доволна от видяното, макар че отзивите от други мои познати, които са били там и минали години е, че тази година изложението е било в пъти по-малко, в сравнение с минали години. Както и да е, аз лично се нагледах на мотори, ATV-та, извънземен фрийстайл и за съжаление много мадами и никакви секси младежи по моторите, но явно изложението не предвижда много дамска аудитория сред посетителите си !

В 9:45 тяхно време стартирахме 10 часовата размазваща обиколка в огромните зали на изложението.

Нямаше как да пропусна типичните туристически снимки...

Май всички му се изредихме на този мотор ...

Така изглеждаше едната зала в началото на деня, а в последствие беше повече от ужасно препълнено.

В края на деня всички бяхме тотално размазани и се чудехме, къде да си намерим място да поседнем.

Някои от по-интересните модели ...

Специален поздрав за Тодор Христов и ренегадната мафия !

До: ФИЕРА МИЛАНО

Някои от по-интересните модели на мотори и джаджи, които нямаше как да пропуснем ...

За всички вкусове и претенции се намираше по нещо...

Това е леко трудно за асимилиране, дори и при наличието на много богата фантазия .

Коментар

На мен лично този мотор ми събра очите...

Вариант на каска за турбо гъзарки !

Ники Гочев сподели, че мечтата му е Досо Цеков да го вземе в музикалната си катедра и за това си пробва на най-големия музикален инструмент.

Интересното беше, че "Ямаха" изобщо не присъстваха на изложението, но се оказа, че в началото на 2010 ще има изложение на музикални инструменти и те си пазят силите за участието в него !

Голям интерес предизвика в мен и новото уникално сътрудничество в бизнеса между лепилото Локтайт и KTM . Миро Дочков и Мариян Терзийски вече ще са наясно, кое е най-доброто лепило за техните возилки ....

Последно редактирано от МАРИЕЛА ХРИСТОВА; 19-11-09, 10:53.

Коментар

Да не бъкаш нещо ,защото при кросовите единия е ямаха.

Коментар

Готин репортаж и хубави мотори.
          Особено по-големичките.
          Това, което ти е събрало очите, какво е точно като модел ?
          .

Коментар

Следващите няколко поста, ще са с кадри от фрийстайла и различните демонстрации, които течаха по време на изложението.

Друг вид ентусиазъм !

Един колега фотограф, доста смело и безразсъдно се беше позиционирал в центъра на събитието ...

Коментар

Невероятно шоу за публиката сътвори този младеж. Казва се Крис Пфайфър, на 39 години е и от пет годишен не е слизал от мотора, което мисля, че си личи. Наградите, които е спечелил не са никак малко, за справка :

Titles:
              4-times Stunt Riding World Champion, 2003, 2007, 2008, 2009
              4-times European Stunt Riding Champion 2004, 2006, 2007, 2008
              Winner Stuntwars 2006
              4-times Winner Erzberg Rodeo, Enduro, 1996, 1997, 2000, 2004
              Winner Eurosport Offroad Challenge 1996
              German Trial-Pokal-Champion 1988
              German Trial-Junior-Champion 1985

Един друг младеж, чието име не запомних, но също много атрактивен...

Доста опасни изпълнения сътвори, като имаше един два пъти, в които си изтърси спътника, но за щастие нямаше тежки последствия...

Имаше и фрийстайл с АТV- та, в лицето на Даниел Серблин, който е партньора на Алес Розман от Словения, но за жалост далеч не толкова добър като него и на мен не ми беше много интересен.

И този иска, като батковците ...

Коментар

Май изложените мотори, бяха сравнително по-малко от изложените мадами, но явно такава е била стратегията за привличане на мъжката аудитория. Поздрав за всички любители на големи ......... ама не мотори !

Кожения панталон, заради който Ники Гочев, едва не падна от ескалатора !

No comment

Коментар

Тази на първата снимка с големите ... амбиции съм я уговорил за Snow Challenge-a. Имала много ангажименти, но щяла да направи всичко възможно да присъства, дори иска да покара atv с моята група с Генчев. Разглеждайки снимките от затворените кръгове в ендурото, мисля че в БГ има доста по добри фристайлъри от тези на изложението. Изпълненията са почти същите даже без специална рампа.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Взела съм координати и на други знойни моми, продължавам с каталога, моля всеки да си избере и да се свърже с Mirodo, той ще има ангажимента да ги осигури за "SNOW CHALLENGE CUP" !

Ники манекена се престраши да се снима, с някои от тях, но тези май са от най-куцата селекция !

Ако проявявате интерес към тази черна перла, ще се наложи да се договаряте с Тодор Христов, защото той вече си я е заплюл ! Даже мисля, че й е запазил ВИП-апартамента за Чалънджа !

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                      Тази на първата снимка с големите ... амбиции съм я уговорил за Snow Challenge-a. Имала много ангажименти, но щяла да направи всичко възможно да присъства, дори иска да покара atv с моята група с Генчев. Разглеждайки снимките от затворените кръгове в ендурото, мисля че в БГ има доста по добри фристайлъри от тези на изложението. Изпълненията са почти същите даже без специална рампа.
                      Мисля ,че ако тези с големите .... присъстват Chelleng-а няма да е за Snow Cup
                      WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

И още:
                        И др. но, не мога да ги кача.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от ДОБРИН; 19-11-09, 16:18. Причина: добавяне
                        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от МАРИЕЛА ХРИСТОВА Преглед на мнение
                          Взела съм координати и на други знойни моми, продължавам с каталога, моля всеки да си избере и да се свърже с Mirodo, той ще има ангажимента да ги осигури за "SNOW CHALLENGE CUP" !

Е тоя мотор мога да карам и вечер, даже и само на задна...

Коментар

Както се вижда доста неща сте видяли,пък и добре сте си прекарали.Благодарим за хубавите снимки и жени.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Малко снимки, предоставени ми от нашия приятел от Словения - Бостджан Кремзар, добре познат от всички издания на ATV CHALLENGE CUP, с който се оказа, че сме били по едно и също време на изложението, но не сме знаели и го установихме едва днес. Той е добавил още няколко предложения за дамския каталог !

Май Христов ще бъде двойно ощастливен !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X