След като намерих малко свободно време, бързам да се похваля и да споделя впечатления от едно от най-големите мото изложения, което успяхме да посетим миналата седмица за два дена, а именно Фиера Милано. Аз лично, съм много доволна от видяното, макар че отзивите от други мои познати, които са били там и минали години е, че тази година изложението е било в пъти по-малко, в сравнение с минали години. Както и да е, аз лично се нагледах на мотори, ATV-та, извънземен фрийстайл и за съжаление много мадами и никакви секси младежи по моторите, но явно изложението не предвижда много дамска аудитория сред посетителите си
!
В 9:45 тяхно време стартирахме 10 часовата размазваща обиколка в огромните зали на изложението.

Нямаше как да пропусна типичните туристически снимки...

Май всички му се изредихме на този мотор ...

Така изглеждаше едната зала в началото на деня, а в последствие беше повече от ужасно препълнено.

В края на деня всички бяхме тотално размазани и се чудехме, къде да си намерим място да поседнем.

Някои от по-интересните модели ...

Специален поздрав за Тодор Христов и ренегадната мафия
!

В 9:45 тяхно време стартирахме 10 часовата размазваща обиколка в огромните зали на изложението.
Нямаше как да пропусна типичните туристически снимки...
Май всички му се изредихме на този мотор ...
Така изглеждаше едната зала в началото на деня, а в последствие беше повече от ужасно препълнено.
В края на деня всички бяхме тотално размазани и се чудехме, къде да си намерим място да поседнем.
Някои от по-интересните модели ...
Специален поздрав за Тодор Христов и ренегадната мафия

Коментар