Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за пререгистрация на мотор
Свий
X
-
Вие хубаво четете закона. По-интересно е полицая дали го е чел, също и програмистите. Ако ви е интересно да се занимавате, проверете си наличните документи за прегледа. Без тях никакъв спор не става.
Споделих от първо лице. Смениха ми само талоните когато ми даваха 3-тия номер. Не е сменяна ни собственост, ни номер. Полицай, внимателен, културен, без наглост или мерак за скандал ме спира и ми НАПОМНЯ, че нямам преглед. Не иска да се заяжда или подобни простотии. Така му излиза на таблета. Ако беше някой тъпанар, щеше да ме оформи на място и да ме прати да се оплаквам на арменския поп.
Това е лично на мен.
По-добре, след регистрацията, провери валиден ли е прегледа според таблетите на полицаите, вместо да тичаш после по инстанции да обясняваш какво пише в закона.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
-
Както и, ако ще теглиш валяк.Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеЕ какво да удостоверява, трети номер се дава за стойка за мотор/ колело. Стойката си има табела, ако е фабрична, теглича и той.
Коментар
-
Е с това нема как да не се съглася - ми нали лани с така наречената международна книжка настъпИх баш такава мотика?!?Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеВие хубаво четете закона. По-интересно е полицая дали го е чел, също и програмистите. Ако ви е интересно да се занимавате, проверете си наличните документи за прегледа. Без тях никакъв спор не става...
У електрическият сайт на милицята пише, че ги издават.
На гишето у милицята на село каката вика - нема такова нещо, издава ги СБА - оди там.
Да ама СБА не работи, заключено понеже нали лето - 'сичко оспутка.
Върнах се у КАТ, викам "сакам си книшката и ако ти не знаеш къ искам при началнико!"
Обаче и началнико оспутка, ела след неколко седмици.
Теглих една пичк@ лелина на вся и отебах.
Та пиАало... Нали знам и на моя гараж какво пише и какво има вътре?!?
На практика няма голямо значение писаното а понекога - никакво.
Особено летото и га брзаш

Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар