Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за пререгистрация на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение

Те за това ми писна мамка му. Па прочети го де! Не е срамно. Можа да пишеш глупости, не можа да прочетеш 5 реда. Чл.147 ал (10).

...(10) (Нова - ДВ, бр. 2 от 2018 г., в сила от 20.05.2018 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 64 от 2025 г.[*]) Издадените удостоверения за техническа изправност на пътни превозни средства запазват валидността си при промяна на табелите с регистрационните номера. В случаите, когато се извършва промяна в регистрацията на пътно превозно средство и се подменят табелите с регистрационен номер, Министерството на вътрешните работи уведомява по електронен път Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" за издадените нови табели с регистрационен номер. Условията, редът и начините за обмен на информация, както видът и форматите на данните и използваните класификатори се определят с наредбата по чл. 140, ал. 2.
    ...

п.п. Да ти имам и интелекта мамка му!
    Машаллах, милицията си оправила батака, дето сама си създала. Сефте. Ма колко кинти нахалост за ГТП, бас ги. Отдавна не ми е любимо четиво закони и наредби, щото все има някоя скрита. Относно интелекта - за толкова пари, толкова. Безплатен на Гугъл.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Вие хубаво четете закона. По-интересно е полицая дали го е чел, също и програмистите. Ако ви е интересно да се занимавате, проверете си наличните документи за прегледа. Без тях никакъв спор не става.
      Споделих от първо лице. Смениха ми само талоните когато ми даваха 3-тия номер. Не е сменяна ни собственост, ни номер. Полицай, внимателен, културен, без наглост или мерак за скандал ме спира и ми НАПОМНЯ, че нямам преглед. Не иска да се заяжда или подобни простотии. Така му излиза на таблета. Ако беше някой тъпанар, щеше да ме оформи на място и да ме прати да се оплаквам на арменския поп.
      Това е лично на мен.

По-добре, след регистрацията, провери валиден ли е прегледа според таблетите на полицаите, вместо да тичаш после по инстанции да обясняваш какво пише в закона.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

То тук има някаква логика. Да се удостовери какво(колко тежко) ще теглиш...Не съм се зачитал, ама с днешна дата трябва да носиш картона за преглед в колата, съответно в състав с нещо...

Коментар

Е какво да удостоверява, трети номер се дава за стойка за мотор/ колело. Стойката си има табела, ако е фабрична, теглича и той.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• drukman
            drukman коментира
            Редактиране на коментар
            Баш!
            Ама аз не бях нито с колело, нито с теглич, нито със закачен 3ти номер. Гол пикап.

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
          Е какво да удостоверява, трети номер се дава за стойка за мотор/ колело. Стойката си има табела, ако е фабрична, теглича и той.
          Както и, ако ще теглиш валяк.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Вие хубаво четете закона. По-интересно е полицая дали го е чел, също и програмистите. Ако ви е интересно да се занимавате, проверете си наличните документи за прегледа. Без тях никакъв спор не става...
            Е с това нема как да не се съглася - ми нали лани с така наречената международна книжка настъпИх баш такава мотика?!?

У електрическият сайт на милицята пише, че ги издават.
            На гишето у милицята на село каката вика - нема такова нещо, издава ги СБА - оди там.
            Да ама СБА не работи, заключено понеже нали лето - 'сичко оспутка.

Върнах се у КАТ, викам "сакам си книшката и ако ти не знаеш къ искам при началнико!"
            Обаче и началнико оспутка, ела след неколко седмици.

Теглих една пичк@ лелина на вся и отебах.

Та пиАало... Нали знам и на моя гараж какво пише и какво има вътре?!?
            На практика няма голямо значение писаното а понекога - никакво.
            Особено летото и га брзаш
            Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
            X