Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Международна шофьорска книжка за Мотоциклет. Помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Международна шофьорска книжка за Мотоциклет. Помощ

Здравейте. Имам категория Б от 16 години. Зимата се местя да живея в Азия за неопределено време и ще ми трябва да си изкарам Международна шофьорска книжка за Мотоциклет. Проверих- Не е нужно да карам някакви изпити на територията на държавата, в която отивам ( Тайланд), но ми трябва да имам валидна международна книжка. Тук звънях на 2 школи от сорта на Василеви и тн и не могат изобщо да ми отговорят какво ми трябва и къде се вади тази книжка, изобщо как става. Нищо не знаят.
    Моля за помощ, ако някойе наясно каква е цялата процедура. Предполагам първо трябва да изкарам книжка да речем А тук в Бг, но след това какво правя за да взема международна за Мотор и Евентуално и за Автомобил, която вече имам ?

Ще се радвам някой да помогне. Благодаря.

Издават ги КАТ или СБА. От КАТ важат за 3 години, от СБА за една (и са няколко пъти по-скъпи но стават на моента, докато в КАТ се чака. Мисля че трябваше и снимка да си носиш.

https://www.sba.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B...BD%D1%82%D0%B8

https://iacp-sofia.mvr.bg/opp/%D0%B0...BC%D0%BF%D1%81

Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
    Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!

Коментар

В СБА носиш снимка на момента 35 лева една година важи 25 лева за три дена и пак важи една година. И на мен ми беше за Тайланд

Коментар

Добре, благодаря
        Чудя се дали в тайланд мога да мина с АМ, защото имам само Б и АМ или ще трябва да карам А категория

Коментар

• moci111
          moci111 коментира
          Редактиране на коментар
          Аз не се престраших защото не знам колко е глобата, а си проверяваха редовно

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X