Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредната хранилка на КАТ - >4мм грайфер

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    А кой гарантира, че след като вземе новите номера няма да подкара мотора и да се претрепа след 200 метра? Тогава кой ще ви е виновен? Няма ли да обвините "милиционера" защо го го е пуснал след като е видял,че гумите му нямат достатъчно грайфер?
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

    Коментар


    • #17
      Що, като го спреш от движение и го пернеш с глоба да не би да има гаранция че това няма да се случи? Ми да вземат да ми спрат колата от движение и щото съм пил алкохол тая вечер, нищо че тя е пред нас пък аз съм в кръчмата. Хайде стига, там отиваш за промяна в регистрацията, технически преглед се прави на други места, проверка на необходимите по закон атрибути на превозното средство докато се движи - също.

      Коментар


      • #18
        Чети закона не разсъждавай "на кило"! Пише за регистрацията и за промяна в регистрацията, за това къде и как се прави техническа проверка. Аз никога не съм и нямам намерение да бъда "милиционер", но това не ми пречи да чета закона (в слъчая).
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

        тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

        Коментар


        • #19
          А в същото време, във същия КАТ четат законЯ буква по буква, ред по ред и регистрират кросови мотоциклети, за които производителят им ИЗРИЧНО е декларирал, че не подлежат на регистрация и ползване по пътищата отворени за обществено ползване….

          Коментар


          • #20
            Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
            А кой гарантира, че след като вземе новите номера няма да подкара мотора и да се претрепа след 200 метра? Тогава кой ще ви е виновен? Няма ли да обвините "милиционера" защо го го е пуснал след като е видял,че гумите му нямат достатъчно грайфер?
            Toчно по тая логика сме станали кенефа на Европа, че и на част от Африка. Не може да барнеш куче, щото изкукалите лелки веднага писват - кой гарантирал, че няма да посегнеш и на дете. Не, че кучето не може да ти нападне детето.
            Не може да не си направиш Гражданска отговорност, щото нямало гаранция, че колата ще си седи на едно място. Уж Конституцията ни пазела от монопол, ама ГО се вдигна почти двойно, направиха си картел, и си гласуваха закон да го ползваме дори ако МПС-то ти седи за постоянно в гараж.
            Айде да ходим дружно на кастрация, че иначе няма гаранция, че ще стоя кротко като мине някоя убава мома.
            То и кво ли да очакваш от територия, дето я управлява бивша милицифайка. Шеф им беше преди да стане кмет, после и премиер. Бием рекорди по процент мицифайка на калпак народонаселение. Такава борба за ред ще настане, че камък върху камък няма да остане!
            Резултатът е видим. На ГЗ на класациите сме по всички параграфи, вкл. и ред и сигурност. Вече ни се подиграват в очите.
            Фуражките не правят държавата.
            За колкото пари западнякът се отърва от скрапа - още толкоз прибирате по катакомбите на КАТ, и все не ви стига! Щот сте се навъдили колкото средноголям град!
            Последно редактирано от ikirov; 02-02-20, 10:02.

            Коментар


            • ikirov
              ikirov коментира
              Редактиране на коментар
              Изскачат ми от храстите да муфтят 20 лева за и без това милиардния си бюджет. Мисля, че прибират лъвския пай от хазната.
              Ако ми оберат апартамента - хич и да не ги търся. Пред районното се чака отвън, на студа, само да ме размотават да давам показания, докато се откажа от жалбата си. Да не им развалям статистиката.
              Да не дава Господ...
              Около мене всичко е бръмнало срещу милицията. Особено след последните събития, дето ги хвърлят срещу народа.
              Последно редактирано от ikirov; 02-02-20, 10:31.

            • santaclash
              santaclash коментира
              Редактиране на коментар
              Ако не си в някакво нарушение, вероятността да те спрат е много малка, в голям град-до никаква. Имат си предостатъчно нарушители, за да се занимават с теб ако караш нормално.

            • ikirov
              ikirov коментира
              Редактиране на коментар
              Да бе, за едни угасени фарове и ще си счупят ръцете да глобяват. Че и дай пожарогасител, дай аптечка, дай кръщелно свидетелство. Само дето не ми провериха риванола дали е в годност.
              Като ти оберат апартамента и си знаеш, че работа няма да свършат, ами ще те разкарват до районното докато ти писне. Повечето хора дори не си правят труда да пишат жалби.

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X