Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да поръчам в Китай

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде да поръчам в Китай

Излезна ми късмета и е останало место в един контейнер,в него искам да сложа мотор,та въпроса ми е : Някой да знае сайт/човек/магазин или нещо подобно или да е дилър на kawasaki,yamaha,suzuki,honda... ?

Сайта да показва истински yamaha,kawasaki,honda,suzuki ,аз намерих ама предлагат само техните мотори от зрънчо

До: От къде да поръчам в Китай

Никой

Коментар

Човече какви ти идват на акъла не е истина просто. Какви оригинални мотори в Китай, какви пет лева
      В смисъл не че няма, но какво те заблуди че там ще са по-евтини...

Тая тема я трия след малко. Не се излагай.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Само в Китай няма ментета. Там всичко е китайско.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ники,аз си знам защо ще ми излезне по евтино...Моторите там по принцип са по евтини,а след 2 седмици тръгва контейнер и ще остане место за 1-2 мотора сигурно и искам да поръчам,пътуването ми идва без пари,каквото и да е ново няма да ми излезне повече от 8/9000 лв,говоря за 2009та модел !

Коментар

Техните мотори може да са им по-евтини, но всичко което е оригинално е лукс и е на луди пари. Няма как да намериш през сайт, всичкото са мошеници които ти предлагат оригинални машини уж по 1500$. Няма как да го провериш, няма как да го свериш.

Оригиналният нов мотор си има начална цена, цена от завода, която е несвиваема.

Коментар

Ще видим

Коментар

Виждал съм на витрина в Китай оригинални маратонки Адидас, и оригинална ЦБР, купих си и оригинално ски яке Росиньол и ников тук в Бг не ми вярва, че съм го купил за по-малко от 40 лв.
                А сериозно за мотоциклетите в скутерите имат традиции вече. Мой познат вносител в Бг ми каза, че много добри априлии правят за вътрешния си пазар. И даже нови модели, които още италианците не са пуснали.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Само мога да ви се радвам какви неща ви раждат главите.

Мога и да предложа безплатен транспорт всеки месец по 2 пъти, само намерете евтино и оригинално в Китай аз ще го докарам без пари

Коментар

Днес гледах скутер "YAMAHA"125куб.м и цената му беше 1350 долара,но не съм сигурен оригинално ли е или не.Естествено в Китай де.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Радев Преглед на мнение
                      Днес гледах скутер "YAMAHA"125куб.м и цената му беше 1350 долара,но не съм сигурен оригинално ли е или не.Естествено в Китай де.
                      Ухааа тоя бая голям скутер 125 кубически метра си е бая двигател
                      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Само мога да ви се радвам какви неща ви раждат главите.

Мога и да предложа безплатен транспорт всеки месец по 2 пъти, само намерете евтино и оригинално в Китай аз ще го докарам без пари
                        Направо се изумявам , какви ги творите!!
                        Аз и в момента съм в Китай и мога да предложа ,като Явор съдействие. Колега , MoniRacing , единствения вариант оригинален мотор да ти излезне по-ефтино от Китай е да успееш да го откраднеш , ама и това няма да е лесно ,защото няма да намериш и по улиците. Тук всичко което е вносно е безумно скъпо!!!
                        ,,...Виждал съм на витрина в Китай оригинални маратонки Адидас, и оригинална ЦБР, купих си и оригинално ски яке Росиньол и ников тук в Бг не ми вярва, че съм го купил за по-малко от 40 лв. ...'' - Колега , s_s1 , къде намери оригинални на такава цена ? Аз вече 12 години не успявам... . Ако не се разсея ще щракна тези дни малко цени на маратонки и спортни екипи ....
                        Интересно ми е как се дават оценки за страна , която е светлинни години напред в бъдещето... Искате хем да е качествено ,хем да е без пари - е такъв филм няма!
                        Извинявам се за спама , но да се приказват празни приказки... Всъщност защо пък не !
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

2500 $ чисто нов кавазаки 250Ф 2009та година модел,в Идонезия,Джакарта ? Вкарвам го в китай,а от там го докарвам тук. (в китай защото ми е удобен транспорта от там) ... Та,възможно ли е ,Индонезия

Коментар

Слушай какво, петнайсет пъти ти обясних на лично, не знам на какъв език трябва да ти се обясни:

ПРЕСТАНИ ДА КЪЛВЕШ ПО СХЕМИТЕ НА ВСЕКИ МЕЖДУНАРОДЕН МОШЕНИК !!!

Не знам бъзикаш ли се с нас, майтап ли си правиш, или просто си решил да изгориш с няколко хиляди зелени. Ако да - бъди патриот, остави се да те прецака българин, подари ги на някой на улицата, та да останат парите в България

Казах ти го и пак ти го казвам - това са сайтове на мошеници - има ги хиляди, всички те карат да пращаш парите в Нигерия, Индонезия, Сингапур, Филипините. Предлагат ти неща на невъобразимо ниски цени, и ти прибират парите.

Темата се заключва. Повторни такива теми ще бъдат третирани като спам. Явно няма да вденеш от добра дума, при това положение - прати парите на някой в Индонезия, и ни дръж в течение за резултата. Пък да видим какво ще получиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X