Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с двигател за колело

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с двигател за колело

    Здрвейте имам един проблем преди около месец си купих едно двигателче 2т за колело 80 кубиково е та проблемът е следния постоянно цапа свещите през два три дни а незнам какъв е проблема преди това колело имах друго с такъв двигател пък то за една година я зацапа свещ я не аз му бъркам маслото точно по упътване на 25 милилитра на 1.5 резарвоар ако някой е по запознат нека каже благодаря за отделеното време.

  • #2
    От: Проблем с двигател за колело

    Тези двигателчета(китайските) се карат с 40-50мл/литър. Така пише в книжката.
    А цапа свещта, вероятно защото има проблем с карбуратора. Отвори го и виж за какво става въпрос. Обикновено са надежни, провери поплавъка, виж иглата, затваряща горивото и тн. Внимавай с гарнитурата, че се къса, а резервна не се предлага и почва едно рязане...
    Слабо място им е съединителя. Има едни осички, участващи в задействанете, които са сигурно от стамана 3. Изяждат се доста бързо.
    Обърни внимание на смукача. Той представлява една ламаринка, където закрива отвора на карбуратора. Като свалиш филтъра ще я видиш. С времето се охлабва пластинката и смукача пада, нищо че ти си го вдигнал. Провери и това. При движение на лостчето, с което управляваш смукача, последният трябва да действа контролирано и да се движи тежко. Остави го без филтър и форсирай на място, за да видиш дали случайно не пада и обогатява сместта.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X