Здравейте колеги!Темата вече е дискутирана до известна степен,но сега искам да ми бъде точно обяснено за някои неща.Искам да си взема HONDA CRF 250R и искам да ми разясните на колко мото часа се прави реглаж на клапаните(четох че на 10 часа се проверява,а на 20 се регулират),колко трябва да е хлабината на клапаните,ангренажната верига и обтегачите трябва ли някакъв реглаж и на какви часове се сменят,смяната на маслото също на колко часа (отново четох че на 7-8 часа вярно ли е?),с какво масло да карам ,четох че ако се кара 4-5 км по асфалт нещо по съединителя се прецаквало така ли е?Ако има някакви специфики и конкретни неща ,които трябва да гледам при закупуването на CRF-а и при поддръжката му моля да ги споделите

Висок съм 185 см,80 кг с не голям опит ,но не и малък.Ще го карам по средно пресечен терен по любителски,знам че ще кажете че трябва да си взема ендуро не крос,но обичам резките мотоциклети и по форсираните това ми прави кеф затова съм избрал крос.Моля конкретни и точни отговори

Коментар