Здравеите Искам да си купя мотор 125 кубика пистов но се чудя 2т или 4т.Може ли да ми препоръчате някои мотор или кое е по хубаво 2т или 4т
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв мотори да си купя 2т или 4т
Свий
X
-
От: Какъв мотори да си купя 2т или 4т
За асвалтПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеСпокойно,първо да разберем за каква писта става въпрос,мотокрос или асвалт.
Коментар
-
Значи си объркал форума,тук по асвалт не караме.Първоначално публикуван от dimo1233 Преглед на мнениеЗа асвалт
Коментар
-
Сега вече работата се изясни . Зарежи ги тези бензинови мирисалници и по-добре си вземи електрически мотоциклет : http://www.zeromotorcycles.com/eu/zero-s-specs?model=sr
Коментар
-
Да бе до гората си ги носите подмишка.Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЗначи си объркал форума,тук по асвалт не караме.
А някой си караме по хасвалт има ,нема вече над тридесет лазарника ма не бием барабана.
Коментар
-
Той по- конкретно колегата очевидно не може да каже, но и уточняващите въпроси и мъдрости са като въпроса. За джипките чак до там се не стига.
пп така си останаха и крадените мотори, ако щеш и грешните в Австрия. Що ли?
Първоначално публикуван от dimo1233 Преглед на мнениеЗдравеите Искам да си купя мотор 125 кубика пистов но се чудя 2т или 4т.Може ли да ми препоръчате някои мотор или кое е по хубаво 2т или 4тА тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
125 кубика за писта , по-добре да е 2 такта , става и 4 такта но ако е 4-цилиндров. Марката е Хонда.Първоначално публикуван от dimo1233 Преглед на мнениеЗдравеите Искам да си купя мотор 125 кубика пистов но се чудя 2т или 4т.Може ли да ми препоръчате някои мотор или кое е по хубаво 2т или 4тВ НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар