Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мога ли да карам мотор 28 к.с 50 куб.с. с книжка А1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: От: Мога ли да карам мотор 28 к.с 50 куб.с. с книжка А1

Имал съм две моторчета 50 кубикови регистрирани като мотоциклет, с голям номер и се карат с А1 категория...Едното беше Джилера Рънър 50 и другото Пиаджо НРГ 50 кубика....И много Симсони съм виждал с голям номер и написано мотоциклет...

Коментар

От: Мога ли да карам мотор 28 к.с 50 куб.с. с книжка А1

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
      Мнооого отдавна бях чел,че моторчето 50 кубика,с което Богдан Николов стана шампион е 50 коня.Ако това е вярно,защо да няма и за "цивилно" ползване-28?
      Най-мощните 50 cc двигатели:
      1. с принудително пълнене (ТУРБО-КОМПРЕСОР) и работи с МЕТАНОЛ, прави около 20 к.с.
      2. работи с АЛКОХОЛ и NOS и прави около 23-24 к.с.

Има Land speed рекорди с тях през годините (има категория 50 куб.)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:buddfab4.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:5752240

Ето на който му се чете: http://www.elsberg-tuning.dk/recordbikes.html

Пределът на 50 cc 2Т двигател с конвенционално гориво и без принудително пълнене е 8-9 к.с. в най-най-оптимистичен, високо технологичен и от там скъп вариант.

Вярвайте още, че Богдан Незнамсикой карал мотор с 1 к.с. от 1 куб. см работен обем и че тоталките в мобилето, за които някъде из Европа е било по-ЕВТИНО да бъдат подарени отколкото бракувани са по 28 к.с. от 50 куб. или, че може да има такъв двигател, та дори и за ""цивилна"" употреба, това си е ваша работа.

Проблемът с фалшивата информация по обявите е много интересен и добре, че е тази тема да се упражним в красноречие, интересно е, че са МНОГО, а предлагането се определя от търсенето, т.е. има потребност, жажда за лъжи, хората им се радват, те са по-интересни и впечатляващи от истината, защитават ги пламенно, като вадят от 9 кладенеца (все фалшиви) вода.
      Дори да са очевадни и да могат да бъдат опровергани с 2-минутно търсене в интернет и малко техническа логика и базова техническа култура.

ПС: Не визирам кокретно потребителя @krassitch (да не се обиди), имам предвид принципното положение.
      Последно редактирано от Ro-di; 06-05-17, 00:43.

Коментар

От: Мога ли да карам мотор 28 к.с 50 куб.с. с книжка А1

Първоначално публикуван от koliko96 Преглед на мнение
        Задравеите, проверих в интернет и видях ,че с книжка А1 мога да карам мотор 125куб 15кс и се чудех дали мога да карам мотор с 28кс ако е 50 куб.
        Поредната тема която е за коша,аман вече как не се научихте.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X