Здравейте група!Ще купувам ХОНДА ВАРАДЕРО 125 на сина ми !Решил съм да комбинирам покупката с екскурзийка ,като част от семейството Ще се прибере със самолета,а аз и бъдещия собственик ще сме с ,,автобусчето,,
ВОЛВО 850 комби !Моторчето ще се събере по дължина (надявам се ) ,но при всички случай ще е легнал!Очаквам съветите ви,да точа масло може би или изобщо да не се вкарвам във филм ,а да ползвам еконт?!Дестинацията е централна Европа!Благодаря !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за транспортиране
Свий
X
-
От: въпрос за транспортиране
за точене е бензина. маслото си е ок, там където е. първо премери ''автобусчето' и на ширина и височина. там където полягва мАторя трябва да подложиш нещо меко. и акумулатора -ако е с електролит го извадете, че ако окапе...лошо. ще прогние волвото, а това не се случва /май?/
-
Като си продадох мотора - Априлия Туарег 350, новия собственик дойде с А4 комби и си го натовари. Няма невъзможни неща. Източете бензина, свалете акумулатора и давайте. Може да понамирисва в началото, ама то си е част от приключението
. Успех!
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Всичко е възможно, обмислете добре как ще затворите резервуара , защото почва да смърди ужасно след време.
Возил съм 3 пъти моята Веспа от Австрия за България, и не е много приятно да смърди през целия път.
Тази на снимката е от най-големите, от Linz до Виена щяхме да се издушим вътре , а резервуара е бил празен през последните 2 години!
Хондата от подписа ми я закараха от Виена до Русе за 70€ , едни момчета с бусове които пътуват редовно от Австрия до Разград.
Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Чудесна тема но явно съм тъп и не мога да схвана връзката,какво е общото с офроуда волвото 850 или хондата варадеро 125,много се извинявам ама ако може малко светлина.Първоначално публикуван от Miro343 Преглед на мнениеЗдравейте група!Ще купувам ХОНДА ВАРАДЕРО 125 на сина ми !Решил съм да комбинирам покупката с екскурзийка ,като част от семейството Ще се прибере със самолета,а аз и бъдещия собственик ще сме с ,,автобусчето,,
ВОЛВО 850 комби !Моторчето ще се събере по дължина (надявам се ) ,но при всички случай ще е легнал!Очаквам съветите ви,да точа масло може би или изобщо да не се вкарвам във филм ,а да ползвам еконт?!Дестинацията е централна Европа!Благодаря !
Коментар
-
От кога те чакам нахапеш някой,че много скучно стана във форумаПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЧудесна тема но явно съм тъп и не мога да схвана връзката,какво е общото с офроуда волвото 850 или хондата варадеро 125,много се извинявам ама ако може малко светлина.0888 074 049
Коментар
-
Още нещо?!Каква е гаранцията,че на някоя граница(например Българската) няма да ме накарат да сваля мотора(150кг.) ,ей тъй ...за спорта!Иначе казано-имали ли сте подобен проблем !Колкото за тези момчета с бусчетата---обадих се тук-там ,но подяволите никой не ще да влиза в Швейцария.Ако някой има познат, който се наема да ми докара мотора-да пише на лични съобщения.Благодаря на всички
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар